Doprajte si tepelnú pohodu doma aj v práci

Doprajte si tepelnú pohodu doma aj v práci

Naše telo sa najlepšie cíti pri okolitých teplotách 21° až 24°C. Vyššie či nižšie teploty u nás vyvolávajú nepríjemné pocity, ktoré ovplyvňujú našu celkovú pohodu. A pohoda je pre nás predsa dôležitá! V práci nám umožňuje sa lepšie sústrediť, nemýlime sa a príjemne komunikujeme s okolím. Vo voľnom čase nám pohoda umožňuje kvalitný relax. V horúcich dňoch preto najčastejšie vyhľadávame informácie ohľadom predaja klimatizácií.

Ako správne vybrať klimatizáciu?

Na určenie veľkosti potrebného chladiaceho výkonu pre konkrétne priestory je potrebné vziať do úvahy viac aspektov. Súčasťou vypracovania návrhu je aj výpočet, na základe ktorého vám predajca pomôže vybrať vhodné produkty. Klimatizácie sú vyrábané v mnohých prevedeniach, čo umožňuje vybrať si vhodný typ pre každý priestor. Mobilná klimatizácia je síce lacnejšia, jednoducho sa prenáša, je však hlučnejšia a nie je veľmi šťastným riešením. Stacionárne klimatizácie sú vhodné na celoročné používanie. Vyznačujú sa tichším chodom, nevýhodou je len zložitejšia inštalácia. Pokiaľ predaj klimatizácií zabezpečuje zodpovedná firma, inštaláciu ako aj servis zabezpečia certifikovaní odborníci. Podľa vhodného výberu vám potom nainštalujú klimatizáciu nástennú, kazetovú alebo okennú.

Od návrhu až po profesionálnu realizáciu

Predajom klimatizácií sa úloha predávajúcej firmy nekončí, práve naopak. Celý proces inštalácie je od začiatku až do konca navrhnutý a optimalizovaný tak, aby trval čo najkratšiu dobu. Celá inštalácia je vykonávaná profesionálnymi odborníkmi firmy, ktorí si kladú za cieľ kvalitu a čisto odvedenú prácu. Od začiatku až do konca s vami bude komunikovať pridelený odborník. Ten s vami všetko dohodne a vykoná aj záverečné odovzdanie. Všetko, na čom sa na začiatku s firmou dohodnete, bude vykonané a na konci odovzdané. Po celkovom sprevádzkovaní a predvedení dostanete aj niekoľko praktických rád, ako klimatizáciu používať v závislosti od rôznych situácií a podmienok.

Spoločnosť Pemont Real s.r.o. zabezpečuje komplexné a profesionálne služby v oblasti klimatizácie a chladenia. Zastrešuje predaj, montáž, údržbu a servis klimatizácie a klimatizačnej techniky. Spoločnosť na trhu funguje už niekoľko rokov a za ten čas sa stále zdokonaľuje vo svojom odbore. Zákazníkom poskytujeme všestranné služby od konzultácie, návrhu až po riešenie na mieru. V prípade záujmu o naše služby neváhajte a kontaktujte nás!


Horelica 251 02201 Čadca
tel.: +421905661990

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888