Poskytneme vám flexotlač v Slovenskej a aj v Českej republike

Poskytneme vám flexotlač v Slovenskej a aj v Českej republike

Flexotlač je prirodzenou súčasťou tlačiarenského priemyslu. Poskytujeme vám precízne služby, ktoré sú tiež aj na profesionálnej úrovni. Naša spoločnosť K + R Print v Bratislave je hlavným dodávateľom pre tlačiarne s flexo technológiou. Flexotlač na tejto úrovni nájdete iba u nás..

Spolupráca s našou spoločnosťou sa vám ihneď zapáči - ponúkame vám kvalitnú flexotlač

Naša spoločnosť vám ponúka služby z oblasti polygrafie a tiež z oblasti obalovej techniky. Flexotlač je preto pre nás prirodzenou súčasťou našich služieb. Naši odborníci vám poskytnú potlač plastov, hliníka a samozrejme aj papiera. Flexotlač poskytujeme na celom území Slovenska a takisto aj na území Českej republiky. Zabezpečíme dokonca aj všetko od dodávok prístrojov, náhradných dielov a spotrebného materiálu. Technické poradenstvo a tiež servis je v oblasti flexotlače pre nás samozrejmosťou. Potrebujete flexotlač? Tým pádom rozhodne potrebujete K + R Print, našu spoločnosť, ktorá sídli v Bratislave. Neváhajte dlho a pokojne už dnes sa na nás spoľahnite. Garantujeme vám spokojnosť s našimi službami.

Sme dodávateľom tlačiarní s flexotlačou

Sme tak napredujúca spoločnosť, že naše spojenie so zákazníkom nekončí iba predajom. Neustále sme v kontakte s našimi zákazníkmi a aj keď sa jedná o flexotlač sme tu pre vás. Poskytneme vám technický servis ohľadne flexotlače. Takisto je neustále náš tím pripravený podať vám kedykoľvek poradenstvo. Flexotlač je u nás na vysokej úrovni a garantujeme vám, že s našimi službami budete jednoznačne spokojnými zákazníkmi. Využite naše kontaktné údaje a my vás už individuálne obslúžime. Zamestnávame iba vyškolený tím odborníkov s dlhoročnou praxou. Sme vám k dispozícií každý pracovný deň od 8:00 h do 17:00 h na adrese Smrečianska 8 v Bratislave. U nás nájdete neporovnateľnú kvalitu, flexibilnosť zamestnancov a tiež aj spoľahlivosť.

Smrečianska 3593/8 83101 Bratislava
tel.: +421244461631

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888