Homeschooling na Slovensku už dnes – dočítajte sa o ňom viac

Homeschooling na Slovensku už dnes – dočítajte sa o ňom viac

Sme súkromná škola ENJOY a ponúkame homeschooling na Slovensku. Vyznávame heslo, ktoré znie „tvorím, teda som!“. Ponúkame kreatívne vzdelávanie pre vaše deti. Zamestnávame odborných pracovníkov, ktorí majú bohatú prax a skúsenosti. Vyskúšajte homeschooling na Slovensku.

O čom vlastne homeschooling na Slovensku vlastne je?

Ide nám o to, aby sa deti vzdelávali s radosťou. Homeschooing na Slovensku prináša deťom pokoj domáceho prostredia. Vďaka homeschoolingu na Slovensku sú deti neporovnateľne slobodnejšie, majú oveľa lepšie aj sociálne schopnosti a v neposlednom rade sú tvorivejšie. Homeschooling na Slovensku prináša deťom aj možnosť tráviť so svojimi rodičmi viac času a tiež pomáha budovať lepšie rodinné vzťahy. Homeschooling na Slovensku však nie je prirodzene pre všetkých rodičov. Je potrebné si zvážiť svoje možnosti. Avšak už od roku 2015 je už domáce vzdelávanie preferované aj na Slovensku a ľudia sa prestali báť aj tejto možnosti. Homeschooling na Slovensku sa však stále radí medzi akési zážitkové vzdelávanie. Čo je z veľkej časti pravda. Avšak dôraz sa kladie hlavne na jedinečný rozvoj dieťaťa.

Vďaka homeschoolingu na Slovensku majú deti viac času aj na iné aktivity

Vďaka homeschoolingu na Slovensku sa zvýšilo percento vzdelaných detí, ktoré sú samostatnejšie a obratnejšie v živote. Pravda je, že deti sa zväčša aj tak vzdelávajú a učia, čo najviac po škole. Prostredníctvom domácich úloh a veľkú úlohu zohrávajú aj rodičia. Tým pádom sú deti po celom dni neskutočne vyčerpané. Homeschooling na Slovensku umožňuje deťom mať viac oddychu a väčšie rozvíjanie sa aj v iných aktivitách, napríklad v tých športových. Sme súkromná škola v Bratislave, ktorá si všetky tieto skutočnosti uvedomuje. Práve preto vám ponúkame homeschooling na Slovensku a montessori pedagogika nám taktiež nie je cudzia. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať pokojne ešte dnes. Všetky detaily vám podrobne vysvetlíme.

Okružná 1691/12 90028 Ivanka pri Dunaji
tel.: +421902391393

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888