Krtkovanie – rýchle a spoľahlivé riešenie upchatej kanalizácie a potrubí

Krtkovanie – rýchle a spoľahlivé riešenie upchatej kanalizácie a potrubí

Dajte zbohom zápachu z drezu či upchatému odpadu. Riešením je krtkovanie. Kanalizačný servis Stanislava Bodingera garantuje komplexné, rýchle a spoľahlivé opravy. Zabezpečujeme aj vysokotlakové čistenie a frézovanie potrubí, monitoring kanalizácie aj opravy revíznych šácht.

Krtkovanie pre bezchybne fungujúce potrubia

Kde nezaberajú bežne dostupné prostriedky na čistenie kanalizácie, tam nastupuje krtkovaniečistenie kanalizácie pod naším odborným vedením. Tejto činnosti sa venujeme už mnoho rokov a pôsobíme najmä v Bratislave a okolí. Krtkovanie v našej réžii nezahŕňa len zaistenie plynulého odtekania nečistôt cez potrubia. Taktiež sa usilujeme zistiť príčinu závady. Disponujeme kvalifikovaným personálom aj potrebným technologickým vybavením, ku ktorému o. i. patria výkonné čerpadlá Grundfos. Máme aj špičkové kamerové zariadenie na monitoring kanalizácie, vďaka ktorému vieme presne detekovať miesto a príčinu poruchy. Na základe monitoringu vám vieme poradiť, či je potrebná výmena alebo prerobenie kanalizácie, resp. či postačí krtkovanie.

Monitoringu a krtkovaním predídete rozsiahlejším škodám

Upchatý drez, pomaly stekajúca voda vo vani či sprchovacom kúte, divný zápach z umývadla – to sú len niektoré viditeľné prejavy toho, že vaše vodovodné potrubie či kanalizácia nie sú v poriadku. Určite by ste nemali dlho čakať. Včasné krtkovanie môže predísť rozsiahlejšiemu poškodeniu vášho majetku. Napríklad vďaka spomínanému monitoringu vieme nájsť aj miesto úniku vody a tak zabrániť zatopeniu priestorov. Už do 30 minút sme schopní odstrániť príčinu upchávania (v závislosti od štádia upchatia) – či už ide o kal, močový kameň, nahromadené zvyšky jedla či inú prekážku. Krtkovanie a ostatné služby ponúkame domácnostiam, ako aj reštauračným zariadeniam, bufetom, jedálňam a podobným prevádzkam v Bratislave. Netrápte viac svoju kanalizáciu a dohodnite si termín krtkovania ešte dnes.

Nové Košariská 2533 90042 Dunajská Lužná
tel.: +421905399844

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888