Diskrétne psychologické vyšetrenie

Diskrétne psychologické vyšetrenie

Sme v tom s vami. Ktorékoľvek psychologické vyšetrenie z nášho portfólia služieb potrebujete, bude realizované tak, aby ste sa cítili pohodlne a komfortne. ProPsych ponúka špecializované a odborné služby z oblasti psychológie pre každého.

Pri psychologickom vyšetrení dbáme na vaše potreby

My vieme, čo všetko obnáša také psychologické vyšetrenie, preto vedzte, že u nás vám ho zabezpečíme s patričným individuálnym prístupom. Je to proces, ktorý je nutné absolvovať, ak túžite po zbrojnom preukaze či vodičskom zamestnaní. U nás realizujeme psychologické vyšetrenie s ohľadom na vaše potreby. Sme ProPsych odborníci na psychológiu. Náš tím špecialistov sa zaoberá viacerými oblasťami. Pri duševný či emočných chorobách poskytujeme psychoterapiu, ktorá prebieha jednoduchou formou rozhovoru. Je veľmi účinná pri ľahších a stredne ťažkých prípadoch. Cítime s vami pri akýchkoľvek psychologických vyšetreniach a dbáme na diskrétnosť aj citlivosť každého z vás. Sme presvedčení, že sa u nás budete cítiť komfortne pri akomkoľvek vyšetrení.

ProPsych zabezpečuje odborné psychologické vyšetrenie

Náš tím je vybavený nielen príjemnými priestormi, ale aj patričným vzdelaním a skúsenosťami. Pripravíme vás, aby ste zvládli psychotesty do zamestnania, ak to povaha vášho zamestnania vyžaduje či psychotesty na zbrojný preukaz. Všetky naše vyšetrenia spĺňajú znaky odbornosti a kvality, ktoré sú pre vás prospešné. U nás nielenže psychologické vyšetrenie zabezpečujeme, ale aj vás na neho pripravíme. Množstvo vodičov, ktorí pravidelne vykonávajú svoje náročné povolanie už naše služby pozná. Ak potrebujete získať vodičské oprávnenie či prácu v automobilovom prostredí, psychotesty pre vodičov sú povinnou jazdou pre každého vodiča. Odborné psychologické vyšetrenia od ProPsych sú zárukou kvality.

Košická 52 82108 Bratislava II
tel.: +421903233319

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888