Aké výhody majú pletivové oplotenia?

Aké výhody majú pletivové oplotenia?

Poznáte pletivové oplotenia? Ak práve hľadáte vhodný typ oplotenia, tak pletivovým oploteniam by ste rozhodne mali venovať zvýšenú pozornosť. Pletivové oplotenia poskytujú svojim používateľom celý rad benefitov, ich inštalácia a montáž je nenáročná a pomerne rýchla, samozrejme, v závislosti od veľkosti oplocovaného pozemku. Pletivové oplotenia sú skvelým riešením pre oplocovanie záhrad, verejných priestorov či rôznych iných objektov.

Prečo si vybrať pletivové oplotenia na oplocovanie vašej záhrady?

Pletivové oplotenia sú azda najpoužívanejším typom oplotenia. A niet sa čomu čudovať. Svojich priaznivcov nie len na Slovensku, ale aj z celého sveta si pletivové oplotenie získalo hneď z niekoľkých dôvodov. Pletivové oplotenie spoľahlivo ochráni váš pozemok i majetok, pričom sa najviac hodín na oplocovanie rôznych záhrad, stavebných pozemkov, záhradných areálov či iných súkromných aj verejných priestorov, ktoré nevyžadujú oplotenie zvýšenej ochrany.

Pletivové oplotenie samozrejme zabezpečí dostatočnú ochranu vášho pozemku, avšak pokiaľ potrebujete zvýšenú ochranu v podobe oplotenia či ochranu, ktorá zabráni okoloidúcim vidieť na váš pozemok, odporúčané sú iné typy nepriehľadných oplotení. Pre pletivové oplotenie sa rozhodnite ak máte radi dostatočne slnečné priestory, na ktorých plot nebude vytvárať tieň a oplotenie nebude tvoriť prekážku vo videní či zábranu prenikaniu slnečného svetla. Pletivové oplotenie zároveň ponúka jednoduchý a nenápadný dizajn, je tvorené španovacím lanom, ktoré je odolné a spoľahlivo ochráni váš pozemok.

Ako prebieha montáž pletivového oplotenia?

Montáž pletivového oplotenia nie je vôbec náročná a v závislosti od veľkosti oplocovaného pozemku ju je možné zvládnuť aj v priebehu jedného či pár dní. Samozrejme, odporúča sa inštaláciu a práce spojené s montážou pletivového oplotenia prenechať na profesionálov, ktorý presne vedia ako postupovať a postarajú sa o dokonalé prevedenie i spoľahlivosť a dlhoročnú funkčnosť pletivového oplotenia.

Ešte pred začatím prác je potrebné vykonať obhliadku terénu a všetky potrebné merania. Samotná inštalácia a montáž pletivového oplotenia pozostávajú z dôkladnej prípravy terénu, rozmiestnenia stĺpikov, na ktoré bude pletivo upevňované - rovnomerne po celej dĺžke oplocovaného areálu, ako aj vyvŕtania dier v zemi na tieto stĺpiky. Ďalším krokom je osadzovanie stĺpikov, natiahnutie španovacieho lana a poprichytávanie pletiva.

V prípade potreby je možné pod oplotenie umiestniť i podhrabové dosky, ktoré zabránia zvieratám – domácim miláčikom či lesným zvieratám alebo zvieratám zo susedstva prekopávať sa na váš pozemok. Použitie podhrabových dosiek je veľmi užitočným doplnkom, ktorý ak aj práve nepotrebujete, v budúcnosti sa vám môžu na pozemku veľmi hodiť. S prácami na okolo pletivového oplotenia sa poraďte s profesionálmi.

Naša spoločnosť Fioss s.r.o. sa špecializuje na montáž pletivového oplotenia. Radi sa postaráme o to, aby bol váš pozemok, dom či iný priestor chránený 24/7 pred nežiaducimi návštevníkmi. Zabezpečíme pre vás pletivové, panelové, oborové aj uzlové oplotenie. V prípade záujmu o oplotenie či v prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.


Športová 116 99106 Záhorce
tel.: +421915830011

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888