Prečo si zaobstarať prístrešky pre autá?

Prečo si zaobstarať prístrešky pre autá?

Prístrešky pre autá dokážu efektívne ochrániť vaše auto pred viacerými nepriaznivými zmenami počasia. Pokiaľ auto neparkujete v garáži - prístrešok pre auto by vám rozhodne nemal chýbať. Postará sa o zvýšenú ochranu povrchu auta – laku, farby či tvaru vonkajšieho plechu a ak sa rozhodnete pre prístrešok pre auto, ktorý má i bočné steny, zabezpečí tiež ochranu kolies či aspoň čiastočnú ochranu podvozku vozidla. Viete ako si vybrať?

Na čo slúžia prístrešky pre autá?

Prístrešky pre autá chránia vozidlá predovšetkým pred zmenami počasia, ako napríklad priamym slnečným žiarením, ktoré počas letných mesiacov dokáže veľmi rýchlo narušiť povrch vozidla – laku či farby. Farba auta má pri nepretržitom dopade slnečného žiarenia tendenciu vyblednúť a stráca svoj žiarivý odtieň. Ak ste práve kúpili nové auto alebo prelakovali jeho farbu – kvalitný prístrešok pre auto vám pomôže farbu udržať omnoho dlhšie.

Počas letných mesiacov je tiež typické, pri prenikaní slnečného žiarenia na povrch odstaveného vozidla, jeho veľmi rýchle prehrievanie. Prístrešky pre autá od spoľahlivých výrobcov disponujú UV filtrom, ktorý bráni prenikaniu nebezpečného UV žiarenia priamo na povrch vozidla a zároveň zabraňujú jeho nadmernému prehrievania. Prístrešky pre autá vám okrem ochrany pred slnko zabezpečia ochranu i pred inými nepriaznivými vplyvmi počasia, ako napríklad pred dažďom, krupobitím či počas zimy pred silným snežením.

Prístrešky pre autá sú skvelým riešením najmä pre ľudí, ktorí nedisponujú garážou. Avšak, ak vaše auto z času na čas parkujete pred domom či na záhrade – napríklad vtedy, keď nemáte dostatok času na jeho zaparkovanie do garáži alebo je pre vás z ľubovoľných dôvodov pohodlnejšie ho zaparkovať vonku – kvalitný prístrešok pre auto by vám rozhodne nemal chýbať.

Akú konštrukciu prístreškov pre autá si môžete zvoliť?

Prístrešky pre auto si rozhodne nechajte zhotoviť u profesionálneho výrobcu – u výrobcu, ktorému môžete dôverovať a o jeho spoľahlivosti hovoria i recenzie či skúsenosti predošlých používateľov. Prístrešky pre autá sú spravidla tvorené z polykarbonátu v rôznych hrúbkach či rozličných farebných odtieňoch. Veľkou výhodou takýchto polykarbonátových krytín je najmä ich nízka hmotnosť, dostatočná svetelná priepustnosť a veľmi dlhá životnosť či jednoduchá údržba.

Na výrobu samotnej konštrukcie prístreškov pre autá je možné použiť odolné materiály, ako napríklad obľúbenú oceľ, nehrdzavejúcu oceľ, nerez alebo hliník. Možné je tiež zhotoviť konštrukciu, ktorá bude kombináciou viacerých materiálov. Výber materiálu je len a len na vás, pričom platí, že zakaždým je dobré poradiť sa so samotných výrobcom prístreškov pre autá. Vybrať si môžete, samozrejme, i tvar prístrešku – ten býva najčastejšie v priamom smere spádu či v tvare poloblúka a podľa vašich potrieb je možné naň doplniť i rôzne klampiarske prvky, ako žľaby, odkvapy či rôzne iné.

Naša firma POLAS Polykarbonátové systémy, s.r.o. vám ponúka vysokokvalitné polykarbonátové prístrešky pre autá najvyššej kvality, ktoré je možné prispôsobiť vašim potrebám či už veľkostne, tvarovo alebo farebne. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Športová 14 /4 97226 Nitrianske Rudno
tel.: +421907195624

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888