Prečo je prenájom autožeriavov výhodnou voľbou

Prečo je prenájom autožeriavov výhodnou voľbou

Prenájom autožeriavov patrí medzi čoraz častejšie rozhodnutia jednotlivcov i firiem. Bez ohľadu na to, či ide o jednorázové úkony alebo dlhodobejšie práce. Prenájom autožeriavov je výbornou alternatívou pre malé, stredné aj veľké stavby. Pretože autožeriavy sú charakteristické tým, že prácu odvedú dobre a rýchlo. Preto sa stali neodmysliteľnými súčasťami mnohých stavebných projektov.

Prenájom autožeriavov ako ekonomicky efektívne riešenie

Čo sú vlastne autožeriavy? Ide o nákladné vozidlá s nadstavbou otočného žeriavu. Žiadané sú pre svoju flexibilitu, mobilitu, nosnosť a rýchlosť realizácie prác. Umožňujú bezpečnú manipuláciu aj s veľkými a ťažkými objektmi, ktoré dopravia aj do väčších výšok. Ako drvivá väčšina stavebných strojov, tak aj autožeriavy sú pomerne drahé. Aby ste zbytočne nezaťažili váš rozpočet, vyskúšajte prenájom autožeriavov. Ide o ekonomicky výhodné, pohodlné a čoraz žiadanejšie riešenie. Dôvodov je hneď niekoľko. Prenájom autožeriavov šetrí čas aj peniaze. Stačí krátke stretnutie s firmou, ktorá ponúka prenájom autožeriavov, a stroj máte k dispozícii. Žiadne zdĺhavé vyberanie vozidla, jeho následná preprava, registrácia na dopravnom inšpektoráte, poistenie a ostatné náležitosti, ktoré by vás čakali v prípade, ak by ste sa rozhodli pre kúpu autožeriavu. Ďalšou obrovskou výhodou je, že prenájom autožeriavov vás oslobodzuje od garážovania. Opäť teda ušetríte, keďže nemusíte platiť za nájom, príp. za rozšírenie garáže. Pri financiách ešte ostaneme. Ako už bolo spomenuté, autožeriavy stoja niekoľko tisíc eur, ktoré nie vždy máte k dispozícii. Pre nákup by ste teda museli rátať s pôžičkou, lízingom či hypotékou. Prenájom autožeriavov vás od týchto starostí odbremení.


Prenájom autožeriavov na mieru

Prenájom autožeriavov znamená, že sa o vozidlo nemusíte starať, čiže odpadá celoročná starostlivosť, servisovanie a ostatné záležitosti – poistenie, prehliadky, opravy atď. Medzi ďalšie výhody, ktorými sa pýši prenájom autožeriavov, patrí rozmanitosť vozidiel. Môžete si vybrať vozidlo podľa vašich predstáv a potrieb, ktoré bude najlepšou voľbou vzhľadom na účel jeho práce. Za pozitívum možno považovať aj dostupnosť. Prenájom autožeriavov je pomerne rýchlou záležitosťou, stačí sa dohodnúť na mieste a dĺžke prenájmu. Prenájom autožeriavov často zahŕňa aj kvalifikovanú obsluhu vozidla a bohaté žeriavové príslušenstvo. Čiže v rámci jednej spolupráce nezískate len výkonný stroj, ale aj certifikovanú pracovnú silu a v prípade potreby aj odborné poradenstvo. V neposlednom rade je potrebné zdôrazniť aj fakt, že dobrý prenájom autožeriavov, t. j. dohodnutý so spoľahlivou firmou, je garanciou získania moderného a bezpečného stroja, ktoré spĺňa požadované predpisy aj normy. Už viete, prečo je prenájom autožeriavov vždy dobrým rozhodnutím?

Spoločnosť AUTOLIMIT sa zameriava na prenájom a prácu s autožeriavmi, pracovnými plošinami i traktobagrami. Do nášho portfólia služieb spadá aj autoservis a autodoprava. Pracujeme v rámci celého Slovenska, ako aj v zahraničí. Kontaktujte nás pre viac informácií.


Rovinky 45 08271 Lipany
tel.: +421907954856

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888