Ktorá tieniaca technika je pre vás najvhodnejšia?

Ktorá tieniaca technika je pre vás najvhodnejšia?

Tieniaca technika zabezpečí príjemný tieň, chládok i bezpečie tak pre vaše vnútorné, ako i vonkajšie priestory. Nadmerné UV žiarenie je pre ľudský organizmus škodlivé a preto by ste sa počas horúcich letných dní mali pred ním chrániť. Práve na to vám výborne poslúži tieniaca technika. Svoj význam má tieniaca technika však celoročne. Zistite, aká typ tieniacej techniky vám najviac vyhovuje.

Tieniaca technika do exteriérov

Ak vlastníte rodinný dom spolu so záhradou, tieniaca technika je rozhodne nutnosťou. Na výber máte viacero riešení tieniacej techniky a všetko závisí od účelu, na aký záhradu využívate. Ak disponujete terasou spolu s posedením, vhodným riešením sú markízy alebo pergoly.

Pergoly sú dizajnovo výhodný a zároveň funkčný spôsob vonkajšieho zastrešenia a typ tieniacej techniky. Vašej terase zabezpečí potrebný tieň tak, aby ste si mohli užívať príjemný chládok aj v horúcich dňoch. Výhodou kvalitnej pergoly je tiež ochrana terasy a vášho relaxu nie len v období leta, ale v každom počasí. Z vizuálneho hľadiska dodávajú pergoly exteriérom neopakovateľný nádych modernosti a nadčasovosti, preto sú vhodné najmä do moderných záhrad súčasnosti. Hliníková konštrukcia tejto tieniacej techniky ponúka dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči vplyvom počasia.

Vonkajšia tieniaca technika ponúka i flexibilnejšiu možnosť a to v podobe markízy. Markízy vytvárajú príjemný tieň a chládok kedykoľvek potrebujete. Ich výhodou je, že ak už naďalej tieň nepotrebujete, stačí jednoducho látku markízy zvinúť naspäť do kazety. Markízy sú vhodnou voľbou tieniacej techniky aj pre menšie či väčšie balkóny. Zároveň, markízy ponúkajú široký výber farieb a vzorov, preto si zaručene vyberiete.

Akú tieniacu techniku vybrať do interiérov

Tieniaca technika je nutnosťou všetkých interiérov. Okrem zabezpečenia príjemného chládku počas letných dní vám kvalitná tieniaca technika zabezpečí požadované súkromie, zvýši taktiež vašu bezpečnosť a v niektorých prípadoch tiež pomôže ušetriť náklady za kúrenie.

Existujú rôzne formy vnútornej tieniacej techniky a je len na vás, ktorú si vyberiete. Klasickým riešením tienenia v domácnostiach bývajú interiérové žalúzie. Vďaka skvelým výhodnej cene a naozaj efektívnemu tieneniu sú obľúbenou voľbou v bytoch, kanceláriách či rodinných domoch. V prípade moderných domov sú častou voľbou taktiež screenové rolety.

Najkomfortnejším typom tieniacej techniky sú bezpochyby exteriérové žalúzie. Práve tie poskytujú komfort, efektívnu izoláciu aj ochranu proti vlámaniu. Vonkajšie rolety taktiež pomáhajú pri úniku tepla. Okrem toho tiež efektívne znižujú hlučnosť a sú odolné aj voči silnému vetru.

Spoločnosť RODRA sa dlhé roky zaoberá predajom kvalitnej tieniacej techniky, markíz, či pergol. V našom sortimente nájdete i kvalitné sieťky proti hmyzu či garážové brány. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, alebo navštívte našu webovú stránku ešte dnes.


481 91311 Trenčianske Stankovce
tel.: +421907756689

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888