Aký význam má výkup špeciálnych zliatin

Aký význam má výkup špeciálnych zliatin

Výkup špeciálnych zliatin si žiada prvotriednu spoločnosť, ktorá výkup realizuje spôsobom bezpečným pre životné prostredie aj ľudské zdravie. Žiadaný je aj vhodný systém separácie a dočasného uskladnenia, aby bola uchovaná hodnota špeciálnych zliatin, ktoré sa neskôr budú primeraným spôsobom recyklovať. Výkup špeciálnych zliatin má teda pozitívny vplyv aj na ochranu prírodných zdrojov, ktoré sa pomaly (ale isto) nenávratne míňajú.

Výkup špeciálnych zliatin pomáha prírode aj vašej peňaženke

Výkup špeciálnych zliatin má vysoký potenciál a ekonomický aj ekologický prínos. Je dôležité uvedomiť si, že mnoho zliatin (napríklad striebro či zlato, ako aj iné primárne suroviny) sa pomerne rýchlym tempom míňa a v priebehu nadchádzajúcich desaťročí bude ľudstvo nútené čerpať tieto zdroje už len z odpadu. Práve tu sa ukazuje, že výkup špeciálnych zliatin má svoju opodstatnenosť. Už dnes začínajú mnohí vedci naprieč celým svetom skúmať nové a najmä lepšie a efektívnejšie technológie spracovania a extrakcie špeciálnych zliatin z odpadov. Výkup špeciálnych zliatin má zmysel pre prírodu, ale aj vašu peňaženku. Odvezením takéhoto odpadu si totiž môžete celkom dobre finančne prilepšiť. Odpad končí na správnom mieste, kde oň bude dobre postarané a vy máte hneď dvojnásobnú radosť, že ste pomohli sebe aj prírode. Cenníky výkupných spoločností sú neraz pomerne lákavé a motivujúce.

Čo zahŕňa výkup špeciálnych zlatin

Štandardne je výkup špeciálnych zliatin zameraný na zliatiny s obsahom ako nikel, kobalt, cín, molybdén, volfrám, tantal, zlato, striebro či titan. Druhou kategóriou sú ferro a noble zliatiny (volfrám, molybdén, vanád, titán, chróm, niób, mangán, ferro titan, ferro molybdén, ferro zirkón, ferro volfram, ferro niób, ferro nikel, ferro vanád, ferro boron, ferro chróm, nikel bor, kobalt bor, nikel niób, nikel tantál). Poslednou skupinou, ktorá je zaujímavá pre výkup špeciálnych zliatin, sú tzv. super zliatiny. Možno spomenúť Densalloy, Inconel, Incoloy, Hastelloy, Nimonics, Rene, Udimet, Haynes, MGA, Waspalloy, jednotlivé Crystal zliatiny, DS (usmernené tuhnutie) zliatiny, MAR M, Stellite, Umco, FSX, Permendur, Kovar, vysokopevnostné, Monel, CP TI, 90/6/4 TI a i. Výkup špeciálnych zliatin chráni zdroje, prírodu i človeka. Nezabúdajte, zliatiny a vlastné každý odpad, ktorý je možné recyklovať, by nemal natrvalo ostať v koši či nebodaj pohodený na čiernej skládke. Riešením je výkup.

Spoločnosť ToS KaS Kovovýkup, spol. s r.o. vykupuje druhotné suroviny, autobatérie, špeciálne zliatiny i katalyzátory. Vykupujeme aj všetky druhy tvrdokovov a plátkov, HSS materiál (ako sú vrtáky, frézy či kotúčové píly), rôzne zliatiny s obsahom cínu, titanu, molybdénu, kobaltu či niklu, kovové a liatinové odpady, farebné kovy (mosadz, hliník, meď atď.) a tiež papierové odpady – všetko za výhodné ceny. Kontaktujte nás pre viac informácií.

Rybárska 92 /15 91441 Nemšová
tel.: +421904538515

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888