Recepčný systém Hores ako efektívny pomocník pre váš hotel i penzión

Recepčný systém Hores ako efektívny pomocník pre váš hotel i penzión

Odkiaľkoľvek dostupný, flexibilný a komplexný – taký je recepčný systém Hores, ktorý je povinnou súčasťou každého dobrého hotela. Zabezpečí všetky potrebné operácie od samotnej rezervácie až po vyúčtovanie. Recepčný systém Hores taktiež organizuje odchody, príchody, house-keeping a mnohé iné nevyhnutné činnosti, ktoré vo výraznej miere ovplyvňujú efektívny chod každého ubytovacieho zariadenia.

Prečo sa rozhodnúť pre recepčný systém Hores

Recepčný systém Hores je súčasťou čoraz viacerých slovenských hotelov a penziónov. K jeho výhodám patrí prístupnosť (odkiaľkoľvek), interaktívne príchody a odchody či inteligentný graf izieb – interaktívny nástroj umožňujúci rýchlo a jednoducho vytvárať rezervácie a mať dokonalý prehľad o ich aktuálnom stave. To zďaleka nie je všetko. Recepčný systém Hores predstavuje komplexné riešenie jednotlivých procesov v akomkoľvek ubytovacom zariadení. Vedúci pracovníci a manažéri oceňujú, že vo výraznej miere šetrí čas i náklady. Preto sa môžu oveľa viac venovať hosťom, spoznávať ich potreby a urýchlenie riešiť prípadné pripomienky. Recepčný systém Hores je akýmsi tichým spoločníkom, ktorý sa nemýli a vždy poskytuje aktuálne informácie. Navyše umožňuje aj napojenie na ďalšie systémy v prevádzke, čo oceníte, ak máte v rámci svojho zariadenia bar či reštauráciu. (V prípade stravovacieho zariadenia je mimoriadne obľúbený reštauračný systém FoodMan.) Ubytovacie prevádzky, ktoré využívajú recepčný systém Hores, si pochvaľujú nastaviteľné informačné widgety. Všetky dôležité informácie sú na jednej obrazovke a poskytujú okamžité informácie o stave hotela týkajúce sa obsadenosti, prijatých online rezervácií, štruktúry ubytovaných hostí, interaktívne príchody/odchody atď.


Recepčný systém Hores ako garancia rýchleho ubytovania

Recepčný systém Hores vám pomôže aj s reportmi na vyhodnotenie prevádzky a emailingom. Majitelia ubytovacích zariadení oceňujú i kompatibilitu s EET, funkciu Report anywhere umožňujúcu sledovanie aktuálnej situácie cez webový prehliadač alebo z mobilu, ako aj mnohé iné funkcie a nastavenia, vrátane jednoduchých opráv či storn. Recepčný systém Hores garantuje extrémne rýchle ubytovanie. Všetky údaje sa do Horesu dostanú po ručnom zadaní údajov či po naskenovaní ID karty hosťa čítačkou dokladov. Vedeli ste, že recepčný systém Hores ponúka prehľadné karty jednotlivých hostí, vďaka ktorým vedia pracovníci hotela zadať plán stravovania či priradiť pravidelné služby? Je zrejmé, že Hores pomáha pri starostlivosti o návštevníkov ubytovacích zariadení, a to nielen počas ich pobytu, ale aj pred príchodom a po odchode. Ukazuje ich potreby a preferencie, a tak je vedenie schopné prispôsobiť ponuku presne na mieru každému hosťovi.

Rýchle a jednoduché rezervácie hostí? Riešením je recepčný systém Hores od ALTO Slovakia. Postaráme sa o softvér aj pre váš hotel či reštauráciu. Zabezpečíme programové vybavenie, školenie i komplexný servis. Kontaktujte nás pre viac informácií.


Sládkovičova 33 05921 Svit
tel.: +421523210400

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888