Kvalitná autodoprava je dôležitá

Kvalitná autodoprava je dôležitá

Kvalitná autodoprava je veľmi dôležitá nie len z pohľadu klienta, ale i dopravcu. Od kvality vozidiel používaných na zabezpečenie nákladnej dopravy sa ďalej odvíja zaťažovanie životného prostredia a kvalita cestných komunikácií. Nekvalitnou autodopravou pritom trpia obe. Výber kvalitnej autodopravy a spoľahlivého prepravcu je kľúčový. Zverte váš tovar či iný náklad do rúk spoľahlivej spoločnosti.

Ako prebieha autodoprava?

Autodoprava je dnes súčasťou všetkých vyspelých krajín. Tovary, materiály a iné produkty sa denne prevážajú z miesta na miesto. Pokiaľ potrebujete zabezpečiť prevoz tovarov, produktov či napríklad rozličných stavebných materiálov, výber spoľahlivého prepravcu zabezpečujúceho nákladnú autodopravu by mal byť samozrejmosťou. Vyberte si spoločnosť, ktorá disponuje kvalitným vybavením a vozidlami vybavenými na prevoz rozličných materiálov. Autodoprava musí prebieha v súlade s platnými normami a legislatívou, je preto dôležité, aby firma mala všetky povolenia a opravenia na vykonávanie nákladnej autodopravy.

Autodoprava na prevoz materiálov využíva cestné komunikácie - od klasických ciest cez hlavné cesty až po diaľnice. Tu je potrebné pamätať na dodržiavanie limitov, ktoré jednotlivé komunikácie vyžadujú. A to limitov na hluk, váhu, veľkosť i rýchlosť nákladných vozidiel pri pohybe po cestných komunikáciách. Na diaľniciach je rovnako povinná i vyhovujúca diaľničná známka, bez ktorej by bol pohyb po nej neoprávnený. Spoľahnite sa, že autodopravca, ktorému zveríte váš tovar, materiál či produkty do rúk spĺňa všetky tieto požiadavky a všetko prepraví bez akýchkoľvek problémov či omeškaní.

Kto pre vás zabezpečí autodopravu bez problémov?

Výberu firmy zabezpečujúcej autodopravu venujte dostatočnú pozornosť a čas. Na výber máte z viacerých autodopravcov, avšak aj u platí, že cena by nemala byť jediným a najmä nie rozhodujúcim faktorom pri výbere. Príliš nízka cena za služby autodopravy môže byť podozrivá a značiť menej kvalitné služby, ktorým sa pravdepodobne chcete vyhnúť. Samozrejme, ani príliš vysoká cena nezabezpečuje najvyššiu kvalitu. Výhodná cena by mala ísť v pomere s dobrou kvalitou a autodopravcu by ste si mali vyberať tak, aby vám vyhovovala ako cena, tak i kvalita.

Pred výberom spoločnosti zabezpečujúcu autodopravu si prečítajte viaceré hodnotenia a recenzie od predošlých zákazníkov. Tie by mali byť predovšetkým pozitívne a referovať pozitívne skúsenosti s autodopravcom. Už pri prvom oslovení spoločnosti dokážete zistiť na základe informácií a popisu služieb či spôsobu komunikácie či sa jedná o spoľahlivú spoločnosť. Neváhajte si vyžiadať ani cenovú ponuku, pokiaľ si chcete byť istý približnou cenu za služby, ktoré vám autodopravca poskytne.

Naša spoločnosť STAMITRANS Plus, s. r. o. pre vás zabezpečuje autodopravu už niekoľko rokov. Nákladná doprav je našou hlavnou pracovnou činnosťou, pričom ju zabezpečujeme pomocou nákladných vyklápacích vozidiel, vozidiel s nadstavbou na prepravu kontajnerov na sypké materiály, na stavebný odpad a špeciálnym návesom na prepravu strojov a iných zariadení. Neváhajte nás kontaktovať.


Cukrová 6 91701 Trnava
tel.: +421917247299

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888