So sťahovaním domu či bytu vám pomôžu sťahovacie služby

So sťahovaním domu či bytu vám pomôžu sťahovacie služby

Sťahujete a pomaly už ani neviete kde vám hlava stojí? Obráťte sa na sťahovacie služby, ktoré vám so sťahovaním pomôžu. Vďaka spoľahlivej sťahovacej službe ušetríte množstvo času, ktorý môžete venovať zariaďovaniu nového bývania či tomu, čo vás naozaj baví. Sťahovanie môže byť náročné. Nestačí len všetko poukladať do krabíc. Najnáročnejšia časť prichádza pri prenášaní vecí zo starého bývania do nového. A práve tu vám pomôže sťahovacia služba.

Sťahovacie služby môžete využiť na sťahovanie bytov i domov

To, že sťahovacie služby vám výrazne uľahčia sťahovanie ste už určite počuli. Aj keď ešte pred pár rokmi bola táto služba využívaná pomerne málo, dnes je situácia celkom iná. Znížili sa ceny za sťahovacie služby, ktoré sa zároveň vylepšili. Dnes už sťahovacie služby nie sú cenovo neprístupné, práve naopak. Sťahovacie služby vám v konečnom dôsledku dokážu ušetriť nemalé finančné prostriedky. Len si predstavte koľko dní bude asi potrebné na vaše sťahovanie. Pravdepodobne si počas neho budete musieť vziať i pár dní pracovného voľna, zabezpečiť dopravu na sťahovanie, do ktorej sa zmestia väčšie kusy nábytku či veľké krabice alebo elektronika.

Sťahovacie služby to všetko vyriešia za vás. Spoľahlivá sťahovacia služba disponuje vozidlami rôznych veľkostí a jej pracovníci sú na prenášanie väčších i ťažších predmetov pripravení. Prácu vám pomôžu odviesť vo výrazne kratšom čase a vy si nebudete musieť robiť starosti navyše. Dokonca vám pomôžu i so sťahovaním hudobných nástrojov či citlivým sťahovaním klavírov, ktoré presťahujú bez akéhokoľvek poškodenia. Výhodou pre vás je i to, že sťahovacia spoločnosť je za bezpečný prevoz vašich predmetov zodpovedná. Čo neplatí pri svojpomocnom sťahovaní, pokiaľ niečo pokazíte, poškodíte či rozbijete, finančnej kompenzácii sa nedočkáte a nákup nových predmetov budete musieť uhradiť z vlastného vrecka.

Sťahovacie služby môžete využiť aj na sťahovanie kancelárií

Sťahujete kancelárie? Sťahovacie služby vám pomôžu aj tu. Sťahovaním sa práca vo vašej firme nezastaví, pravdepodobne budete musieť i počas sťahovanie venovať maximálnu pozornosť pracovným povinnostiam a vašim klientom či obchodným partnerom. Sťahovanie kancelárie či celej firmy môže byť obzvlášť náročné, podstatné dokumenty treba spoľahlivo premiestniť tak, aby sa nepomiešali, elektroniku presťahovať bez poškodenia a to ideálne v čo najkratšom čase.

Sťahovacie služby to všetko spravia za vás. Stačí si vybrať spoľahlivých sťahovákov, ktorí ponúkajú sťahovanie kancelárií a dohodnúť si s nimi detaily vášho sťahovania. Rozhodnite sa pre spoločnosť s dobrými recenziami a hodnoteniami od predošlých zákazníkov. Vyhnete sa tak nepríjemnostiam a budete si istí maximálnou profesionalitou sťahovacej spoločnosti.

V našej spoločnosti LOBO GROUP, s.r.o. dbáme na každý detail tak, aby vaše sťahovanie prebehlo bezproblémovo. Sťahovanie prebieha vždy pod drobnohľadom profesionálneho tímu s dlhoročnou praxou. Pôsobíme na Slovensku a v Európe, čo nám umožňuje zabezpečiť nadštandardný servis pre rôzne typy zákaziek. Neváhajte nás kontaktovať.


Agátová 3633 /40 84101 Bratislava
tel.: +421905227433

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888