Medzinárodné sťahovanie? Žiaden problém.

Medzinárodné sťahovanie? Žiaden problém.

Potrebujete zabezpečiť medzinárodné sťahovanie no neviete ako na to? Ak sa sťahujete do zahraničia profesionálna pomoc sa vám viac než zíde. Či už sťahujete dom alebo byt, určite sa vám nazbiera množstvo predmetov a plných škatúľ či nábytku, ktorí bude potrebné bezpečne prepraviť. Pokiaľ máte vlastnú dodávku alebo auto väčších rozmerov, možno sťahovanie zvládnete i sami. Pokiaľ však nie sťahovacia služba sa vám viac než zíde.

Ako prebieha medzinárodné sťahovanie?

Medzinárodné sťahovanie zabezpečí spoľahlivá sťahovacia služba. Tú môžete využiť nie len na sťahovanie v rámci Slovenska či Českej republiky, ale i v rámci celej Európy. Pri medzinárodnom sťahovaní je potrebné myslieť na niekoľko dôležitých faktov. Pokiaľ sa rozhodnete pre svojpomocné sťahovanie do zahraničia, okrem sťahovacej dodávky či väčšieho auta bude potrebné zakúpiť i medzinárodnú diaľničnú známku. Taktiež je dobré pripraviť sa na možné hraničné kontroly, ktoré budú kontrolovať obsah vášho nákladu. Tie môžu pri vybraných krajinách zabrať i dlhší čas. Pokiaľ nedisponujete väčším autom či dodávkou cestu do zahraničia budete musieť pravdepodobne realizovať na viac krát.

Využitie profesionálnej sťahovacej služby, ktorá zabezpečuje i medzinárodné sťahovanie sa oplatí, nie len z dôvodu urýchlenia sťahovania, ale i z finančného hľadiska. Vďaka sťahovaniu s profesionálmi sa tiež vyhnete viacerým nepríjemnostiam či možným komplikáciám na ceste. Dôležité je však vybrať si spoľahlivú sťahovaciu spoločnosť, ktorej môžete dôverovať.

S medzinárodným sťahovaní s profesionálmi ide všetko ako po masle

Nie je sťahovacia služba ako sťahovacia služba. A to platí nie len pri sťahovaní v rámci Slovenska, ale i pri medzinárodnom sťahovaní čiže sťahovaní do zahraničia. Ak sa sťahujete do zahraničia okrem sťahovania bude potrebné vybaviť množstvo ďalších náležitostí. Práve preto je lepšie starosti so sťahovaním prenechať na odborníkov.

Pri výbere sťahovacej spoločnosti zvážte niekoľko faktorov. Vaša prvá cesta by mala viesť na webstránku spoločnosti, kde sa dozviete bližšie informácie o ponúkaných sťahovacích službách, nájdete cenník sťahovania a zistíte i to, akými automobilmi či dodávkami disponujú. V prípade otázok môžete spoločnosť zvyčajne kontaktovať telefonicky i emailom. Preveriť by ste si mal i recenzie a hodnotenia od predošlých zákazníkov. Tie vám napovedia ako prebieha komunikácia so spoločnosťou, ale i samotné sťahovacie práce a či sa dá spoločnosti maximálne dôverovať. Vybrať si sťahovákov len na základe veľmi nízkej ceny za sťahovanie sa vám nemusí vyplatiť. Cena služieb by mohla ísť na úkor kvality. Čomu sa pri sťahovaní na Slovensku, ale i medzinárodnom sťahovaní pravdepodobne chcete vyhnúť. Preto je dobré sa vždy obrátiť sa kvalitnú sťahovaciu službu.

V našej spoločnosti LOBO GROUP, s.r.o. dbáme na každý detail tak, aby vaše sťahovanie prebehlo bezproblémovo. Sťahovanie prebieha vždy pod drobnohľadom profesionálneho tímu s dlhoročnou praxou. Pôsobíme na Slovensku a v Európe, čo nám umožňuje zabezpečiť nadštandardný servis pre rôzne typy zákaziek. Neváhajte nás kontaktovať.


Agátová 3633 /40 84101 Bratislava
tel.: +421905227433

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888