Prečo sa oplatí využiť transfer na letiská?

Prečo sa oplatí využiť transfer na letiská?

Pri cestovaní nie je nič pohodlnejšie než spoľahlivý transfer na letiská. Transfer na letiská vás vyzdvihne na dopredu dohodnutom mieste a spoľahlivo dopraví na letisko, z ktorého máte zakúpenú letenku. S transferom na letisko sa nemusíte obávať, že váš let nestihnete. Aj v prípade pokazenia vozidla vám spoľahlivá taxislužba okamžite vyšle náhradné vozidlo, ktoré vás spoľahlivo dopraví na letisko.

Čo je to transfer na letiská?

Pokiaľ chcete cestovať pohodlne a bezpečne, nič lepšie než priamy transfer na letiská neexistuje. Transfer na letisko je vlastne jednou z ponúkaných služieb vybraných taxislužieb, v rámci ktorej vás spoľahlivo odvezú priamo na letisko z vášho domu alebo dopredu dohodnutého miesta. Na Slovensku je najčastejšie využívaný transfer na letisko v Bratislave a transfer na letisko vo Viedni. Nakoľko sa Viedeň nachádza len kúsok od Bratislavy, viacerí Slováci uprednostňujú cestu z tohto letiska kvôli širšiemu výberu destinácií, do ktorých sa z letiska Schwechat lieta. O niečo menej Slováci využívajú transfer z letiská v Budapešti, Brne či v Prahe. Avšak ani s jedným by spoľahlivá taxislužba nemala mať problém.

Pri ceste na letisko vlastným auto a následným zaparkovaním vášho auta priamo na letisku si musíte byť vedomí poplatku za parkovanie na letisku, ktoré bude potrebná uhradiť. Táto suma vo väčšine prípadov výrazne prevýši cenu za transfer na letiská taxislužbou. Transfer taxislužbou pritom môžete využiť pri ceste na letisko aj pri návrate z letiska. Vo vopred dohodnutú hodinu vás bude čakať pripravený taxík priamo pred budovou letiska.

Ako si objednať transfer na letisko?

Pokiaľ ste sa rozhodli objednať si transfer na letisko do Bratislavy alebo transfer na letisko vo Viedni vybrať by ste si mali spoľahlivú taxislužbu s pozitívnymi hodnoteniami a recenziami od predošlých zákazníkov. Vyhnete sa tak neprofesionálnym službám, meškaniu taxíka či iným nepríjemnostiam, ktoré sa vám s profesionálmi nestanú. Taxislužbe stačí zatelefonovať a dohodnúť si detaily vyzdvihnutia, ako adresu vyzdvihnutia, čas vyzdvihnutia či oznámiť počet cestujúcich. V závislosti od presného počtu cestujúcich vám taxislužba vyšle auto s príslušným počtom miest na pohodlné sedenie a cestovanie.

Nezabúdajte, že na letisku je potrebné byť minimálne dve hodiny pred odletom vášho lietadla. Pri letoch v rámci Európy zväčša postačujú dve hodiny, avšak pri medzinárodných letoch sú odporúčané minimálne tri hodiny. Odhadovaný čas sa môže meniť i v závislosti od množstva batožiny, ktorú bude potrebné pred letom odovzdať na check-ine či prípadnej cesty so zvieraťom alebo aj cesty s deťmi či staršími osobami. Môžete mať šťastie a letisko bude takmer prázdne a všetko pôjde rýchlo, no môže sa sťať, že bude preplnené a kontroly sa výrazne pretiahnu.

DODO taxi – taxislužba v Piešťanoch vám ponúka spoľahlivý transfer na letisko v Bratislave a transfer na letisko vo Viedni. Stačí nám zatelefonovať a my po vás vyšleme náš pohodlný taxík, ktorý vás odvezie priamo na letisku vo vami určenom čase. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás.


Strečnianska 7454 /7 92101 Piešťany
tel.: +421907554433

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888