Potrebujete odvoz na letisko Schwechat?

Potrebujete odvoz na letisko Schwechat?

Hľadáte spôsob dopravy či odvoz na letisko Schwechat? Najlepším riešením bude využiť spoľahlivé služby profesionálnej taxislužby. Letisko Schwechat vo Viedni je vzdialené len pár kilometrov od Bratislavy a preprava netrvá príliš dlho. Taxislužba vás vyzdvihne na dopredu určenom mieste a zavezie až priamo pred budovu letiska Schwechat. Nemusíte sa tak obávať, že váš let zmeškáte alebo, že vás cestou na letisko prekvapí meškanie spojov.

Prečo využiť transfer na letisko Schwechat?

Cestujete na letisko Schwechat po prvý krát? Je dobré vedieť, že sa nachádza len pár kilometrov od Bratislavy a je skvele dostupné. Nie je potrebné prechádzať cez mesto Viedeň a z diaľnice vybočíte až priamo pred letiskom. Na cestu na letisko sa odporúča využiť transfer spoľahlivej taxislužby. Tá vás vyzdvihne na vopred dohodnutom mieste vo vopred dohodnutú hodinu a zavezie vás až priamo pred budovu letiska Schwechat. Výhodou letiska Schwechat je, že taxíky môžu parkovať priamo pred hlavným vchodom do letiskovej budovy. Aj ak cestujete na letisko Schwechat celkom prvý krát, nemusíte sa obávať blúdenia pred budovou. Vodič taxíku vám určite ukáže, ktorým vchodom máte vojsť a taxík zaparkuje čo najbližšie k nemu.

Transfer na letisko vo Viedni je navyše cenovo výhodný oproti ceste vlastným autom. Nie len, že je pri ceste vlastným auto potrebné mať diaľničnú známku, nevyhnete sa ani poplatku za parkovanie na letisku. Ceny parkovného sa líšia v závislosti od konkrétneho parkovacieho miesta. Ceny parkovania za deň sa pohybujú od 25 eur vyššie v závislosti od dĺžky parkovanie, čiže celkového množstva dní, počas ktorých bude vaše auto zaparkované. Rovnako záleží, ktoré parkovacie miesto si zvolíte a či ste prémiovým členom alebo nie. Klasická cena za deň za multi-storey čiže viacposchodové parkovisko je 39 eur na deň.

Transfer na letisko Schwechat sa vám určite oplatí

Ak sa chcete vyhnúť vysokým poplatkom za parkovanie na letisku Schwechat a zároveň chcete cestovať pohodlne, transfer na letisko Schwechat spoľahlivou taxislužbou sa vám určite oplatí. Cenou parkovného pri viacdňovom parkovaní výrazne preplatíte cenu transferu na Schwechat. A pritom transfer môžete využiť aj cestou z letiska domov. Rovnako ako pri objednávaní taxíku na letisko Schwechat, tak i pri objednávaní taxíku z letiska stačí dopredu kontaktovať spoľahlivú taxislužbu a dohodnúť si čas vyzdvihnutia spred letiskovej budovy.

Pokiaľ cestujete spolu viacerí. Transfer na letisko Schwechat taxíkom sa vám viac než oplatí a vyhnete sa nepríjemným cestám autobusmi a vlakmi či obťažnému prenášaniu vašej batožiny. Taxislužbe nezabudnite dopredu nahlásiť počet cestujúcich na letisko. V závislosti od počtu cestujúci vám pošle vozidlo s príslušným počtom sedadiel a dostatočným miestom na batožinu.

DODO taxi – taxislužba v Piešťanoch vám ponúka spoľahlivý transfer na letisko Schwechat, ale i spoľahlivý transfer na letisko v Bratislave. Stačí nám zatelefonovať a my po vás vyšleme náš pohodlný taxík, ktorý vás odvezie priamo na letisku vo vami určenom čase. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás.

Strečnianska 7454 /7 92101 Piešťany
tel.: +421907554433

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888