Využite kompletný sťahovací servis a nerobte si starosti navyše

Využite kompletný sťahovací servis a nerobte si starosti navyše

Pýtate sa s čím vám pri sťahovaní pomôže kompletný sťahovací servis? Nuž, so všetkým. Pri sťahovaní je potrebné myslieť na každú maličkosť. Aj keď sa na začiatku môže zdať, že ide o jednoduchú záležitosť, nie vždy to tak musí byť. Pokiaľ sťahujete len jednu izbu alebo menší byt sťahovanie pravdepodobne nebude až tak náročné. Ak však sťahujete väčší byt či celý dom kompletný sťahovací servis sa vám určite zíde.

Nerobte si starosti a využite kompletný sťahovací servis

Kompletný sťahovací servis vám pomôže byť vždy o krok vpred. Sťahovanie nie je len o premiestňovaní vecí zo starého bývania do nového. Potrebné je pri ňom myslieť na každý detail. Byť mysľou o krok vpred sa vám len a len oplatí. Spoľahlivá sťahovacia firma má na konte už toľko sťahovaní, že presne vie ako postupovať a na čo netreba zabúdať. Pri sťahovaní je dobré postupovať podľa plánu a jednotlivé predmety, veci či nábytok sťahovať po poradí. Čím lepšie sťahované veci zoradíte, tým ľahšie ich bude možné presťahovať a čo viac, zjednodušíte si aj ich vykladanie v novom bývaní.

S tým všetkým vám pomôže spoľahlivý a kompletný sťahovací servis, ktorý vás zbaví množstva starostí a ušetrí dlhé hodiny práce. Profesionálny tím sťahovacej firmy presne vie ako postupovať, s čím je dobré začať a čo sťahovať ako posledné. Rovnako rozumie i štýlu balenia a ukladania jednotlivých predmetov či ich triedeniu, napríklad podľa toho na čo slúžia. Miešať do spoločnej krabice jedno cez druhé sa určite nevypláca. Najmä v novom bývaní, keď sa budete vybaľovať vám nepoctivé triedenie predmetov do krabíc pridá množstvo práce navyše a dozaista spôsobí nepríjemný chaos.

Sťahovanie s kompletným sťahovacím servisom ide ľahšie

Keď veľké sťahovanie, tak len s kompletným sťahovacím servisom. Postup je jednoduchý. Stačí si dopredu dohodnúť termín sťahovania u spoľahlivej sťahovacej firmy. Vo vami vybranú hodinu vás už pred domom či bytom budú čakať sťahovací aj s potrebným sťahovacím vozidlom. Ukážete im čo presne je potrebné presťahovať. Ak nesťahujete celý interiér alebo niektoré veci, ako napríklad kusy nábytku nechávate v starom priestore, sťahovákom je to potrebné dopredu oznámiť. Mohlo by sa sťať, že vám v pracovnom zapálení presťahujú aj tie predmety, ktorých sa plánujete zbaviť.

Na celý proces sťahovania môžete dohliadať, ale samozrejme nemusíte. Je to len na vás. Kompletný sťahovací servis sa postará o čistú prácu a sťahované predmety prevezie až priamo do vášho nového bývania. V závislosti od množstva sťahovaných predmetov môže sťahovanie trvať pár hodín, ale i celý deň či dva. Záleží i na tom, ako ďaleko sa nachádza vaše nové bývanie od toho starého. Pokiaľ sú na opačných stranách Slovenska, rozhodnite sa pre sťahovaciu firmu, ktorá zabezpečuje sťahovanie po celom Slovensku.

EAGLE Serwis poskytuje profesionálne a kompletné sťahovacie služby za zaručene najnižšie ceny na trhu. Charakterizuje nás nízka cena, ale i maximálna kvalita poskytovaných služieb a individuálny prístup ku každému zákazníkovi. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi zabezpečíme kompletný sťahovací servis na mieru podľa vašich požiadaviek.

472 03221 Bobrovec
tel.: +421907095719

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888