Upratovacie služby – to že sú drahé je mýtus

Upratovacie služby – to že sú drahé je mýtus

Každý by rád využil upratovacie služby. Či už sa jedná o pravidelné upratovanie alebo hovorovo povedaný „housekeeping“ sú to služby, ktoré vám pomôžu získať viac času pre seba. To, že upratovacie služby sú za vysoké poplatky je už dnes mýtus. Upratovacie služby síce nestoja málo, ale dovoliť si to môže už dnes naozaj ktokoľvek. Vytvorte si čas pre svoju rodinu a majte stále doma poriadok.

Upratovacie služby a základné možnosti, ktoré zahŕňajú

Aj upratovacie služby majú svoje vyhradené postupy. Spoločnosť, ktorá vám ponúkne upratovacie služby by mala ísť s najnovšími trendmi a tiež s istými technologickými postupmi. Samozrejme je dobré pokiaľ upratovacia služba využíva aj ekologické pracovné nasadenie. To značí, že spoločnosť je na vysokej a profesionálnej úrovni. Upratovacia služba, akou je všeobecne a medzinárodne známy aj „housekeeping“ je výhodná najmä v tom, že keď prídete domov z roboty máte upratané a v podstate poobedie môže byť iba vaše a vašej rodiny. Samozrejme sa pri upratovacích službách nejedná striktne len o domácnosti. Pod upratovacie služby spadajú aj iné užitočné voľby.

Upratovacie služby vám poskytujú možnosť upratania vašich kancelárií. Popri vašej práci tak nemusíte dávať energiu ešte aj na upratovanie. Vyberte si pravidelnú a precíznu čistotu. Údržba záhrad býva tiež veľmi častou voľbou. Je to takisto upratovacia služba, ktorá vám zabezpečí plynulý chod vašej záhrady a údržby vašej zelene. Tiež si jednoznačne zvoľte upratovaciu službu, aj keď sa jedná o práce v nedostupných priestoroch, akými sú napríklad čistenie okien, fasád alebo žalúzií vo výškach, ktoré môžu byť nebezpečné. Na to využíva upratovacia služba špeciálnu technológiu, ktorá je naozaj bezpečná. Toto všetko sú možnosti, kedy môžete bez problémov využiť upratovaciu službu a nemusíte mať výčitky z tejto investície.

S upratovacím službami už nebudete musieť pohnúť ani prstom

Dobre uprataný rodinný dom alebo bytový priestor prináša do rodiny pocit domova a hlavne čistoty. Príjemné prostredie dokáže vytvoriť dobrý dojem a väčšie pohodlie. S upratovacími službami to zaistíte takmer ihneď a nemusíte už pohnúť ani prstom. V prípade spoločností, ktoré vám poskytujú tieto možnosti upratovacích služieb sa viete vždy spoľahnúť na profesionálny personál. Vo väčšine prípadov sú to vyškolení pracovníci, ktorí majú nad sebou manažéra a v podstate systém kontroly vašej nehnuteľnosti je plne zabezpečený. Nemusíte vyberať a skúšať, ktoré upratovacie prostriedky sú kvalitné a ktoré vám najlepšie vyčistia vašu nehnuteľnosť. Spoločnosti s upratovacími službami ich za vás vyberú a takisto si prinesú vo väčšine prípadov aj svoje stroje. Spoľahnite sa len na overené pracovné sily.

Sme spoločnosť IP TRADE Services, s. r. o. a ponúkame vám upratovacie služby. Zameriavame sa najmä na služby z oblasti priemyselného upratovania alebo čistenia budov, kancelárií, domov, nákupných centier a tiež aj priemyselných parkov. Takisto vám ponúkneme správu budov, zimnú údržbu alebo kosenie trávy. Neváhajte a spoľahnite sa na našu profesionalitu a lojalitu.

Račianska 1512/41 83102 Bratislava III
tel.: +421911668028

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888