Výroba lepiacich pások rozličných druhov a veľkostí

Výroba lepiacich pások rozličných druhov a veľkostí

Potrebujete viaceré druhy lepiacich pások? Výroba lepiacich pások so širokou ponukou rozličných pások, v rôznych veľkostiach a dĺžkach vyrieši vaše problémy. Výroba lepiacich pások rozličných druhov má za cieľ pokryť trh páskami, ktoré sú denne využívané v rozličných prevádzkach, firmách, skladoch, predajniach či v domácom prostredí. Nie na všetko je vhodné použiť klasickú pásku. Vyberte si preto lepiacu pásku, ktorá spoľahlivo splní svoj účel.

Ako prebieha výroba lepiacich pások rôznych druhov?

Výroba lepiacich pások rozličných druhov? U vybraných výrobcov žiadny problém. Pýtate sa ako je možné zabezpečiť výrobu lepiacich pások rozličných druhov v jednej prevádzke? Odpoveď je, celkom jednoducho. Kým niektorí výrobcovia vyrábajú len jeden špeciálny druh lepiacich pások, existujú aj takí, ktorí zabezpečujú výrobu lepiacich pások rozličných druhov na jednom mieste.

Práve takáto výroba lepiacich pások dokáže podstatne uľahčiť hľadanie a nákup lepiacich pások pre tých, ktorí ich potrebujú zakúpiť naraz niekoľko a vo veľkom množstve. Lepiace pásky sú množstevne odberané najmä rozličnými firmami, ktoré ich potrebujú pre baliace či skladové potreby. Ide napríklad o baliarne, sklady či bežné obchodné prevádzky.

Aké druhy pások sa vyrábajú rozšíreným procesom výroby lepiacich pások?

Pri výrobe lepiacich pások sú vyrábané v špecializovaných firmách rôzne druhy lepiacich pások. Ak hľadáte konkrétny druh lepiacej pásky je dobré sa informovať či ho vyrábajú aj pre veľkoodberateľov.

Medzi najčastejšie vyhľadávané patria najmä klasické PP pásky a PVC lepiace pásky. Často vyhľadávanými najmä pre potreby priemyslu či baliarní sú aj obojstranné lepiace pásky. Ďalšími druhmi najčastejšie odberaných pások sú napríklad krepové lepiace pásky, textilné lepiace pásky, alumíniové lepiace pásky. Pre potreby obchodníkov sú to i papierové pásky do pokladní.

Pásky sa okrem lepenia používajú i na viazanie. V takomto prípade ide o takzvané viazacie lepiace pásky. Vyrábané sú najmä PET viazacie pásky, PP viazacie pásky a PES viazacie pásky. Pre viazacie pásky je potrebné zaobstarať i spony pre viazacie pásky, ktoré výrazne uľahčia prácu s týmto druhom pások, ale aj ochranné rohy, či už plastové alebo papierové.

S výberom lepiacich pások vhodných pre vás sa poraďte priamo u predajcu či výrobcu lepiacich pások. Ten vám okrem lepiacich pások poradí i s výberom vhodných doplnkov k jednoduchšiemu používaniu lepiacich a viazacích pások. Pre potreby balenia vám určite odporučí napríklad baliace strojčeky či páskovače. Vyberte si preto overeného výrobcu lepiacich pások s dobrým menom a pozitívnymi recenziami od predošlých zákazníkov. Spoľahnite sa na kvalitné pásky, ktoré všetko zalepia tak, ako majú.

Spoločnosť TRIAM, spol. s r. o. so sídlom v Podlužanoch sa zameriava na nákup a predaj obalových a baliacich materiálov a výrobkov v prevažnej miere chýbajúcich a nevyrábaných na slovenskom trhu. V našej ponuke nájdete aj široký sortiment kvalitných lepiacich pások a viazacích pások, ako i doplnky k lepiacim páskam. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme a odpovieme na prípadné otázky.

314 95652 Podlužany
tel.: +421387682649

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888