Výroba obalových materiálov na mieru pre vaše podnikanie? Žiadny problém

Výroba obalových materiálov na mieru pre vaše podnikanie? Žiadny problém

Výroba obalových materiálov je procesom, ktorý zabezpečujú vybraný výrobcovia. Pokiaľ hľadáte obalové materiály pre potreby vašej reštaurácie, kaviarne, cukrárne či pizzerie, nechajte si vyrobiť obalové materiály na mieru pre vás. Výroba obalových materiálov v rôznych veľkostiach nie je žiadnym zdĺhavým procesom pokiaľ si vyberiete overeného výrobcu. Stačí si len objednať a obalové materiály na mieru môžete mať do pár dní u vás na prevádzke.

Dnes už výroba obalových materiálov na mieru vôbec netrvá dlho

Výroba obalových materiálov podľa špecifických požiadaviek a rozmerov kedysi dala zabrať. Nájsť spoľahlivého výrobcu obalových materiálov pre potreby reštaurácií, kaviarní, cukrární, pizzerií či pekární a mnohých iných bolo ako hľadaním ihly v kope sena. Avšak dnes je tomu celkom inak a výroba obalových materiálov už netrvá vôbec dlho. Obalové materiály na potraviny či dezerty sa dnes vyrábajú v najrôznejších veľkostiach a rozmerom. Ak sa však tie vaše nezhodujú s ponukou vyrábaných obalových materiálov, neváhajte kontaktovať výrobcu obalových materiálov. Určite vám navrhne vhodné riešenie pre vás.

Potrebujete obaly na zákusky, obaly na pizzu či jednorazové plastové obaly na jedlá? Nakupovať ich v malých množstvách pokiaľ ich denne spotrebujete niekoľko desiatok sa naozaj neoplatí. Zároveň je vždy dobré mať dostatok obalov v zálohe. Nikdy neviete kedy sa pritrafí väčšia objednávka alebo príde množstvo zákazníkov, ktorí si chcú jedlo alebo zákusok vziať zo sebou.

I v období pandémie stúpol záujem o obaly na mieru pre reštauračné zariadenia, kaviarne, cukrárne či pizzerie a pekárne. Spolu so zmenou podmienok predaja potravín či obmedzeniami v gastro kamenných prevádzkach si ľudia jedlo začali objednávať na pracovisko či k sebe domov čoraz častejšie. Záloha obalov je preto vždy potrebná.

Prečo je výroba obalových materiálov na mieru pre vaše podnikanie dôležitá?

S výrobou obalových materiálov súvisí aj ich farba, dizajn či estetické riešenie. Obaly s vaším logom, názvom alebo i sloganom vám budú robiť reklamu na každom kroku. Pozrite sa ako to robia veľké značky. Svoje logo majú uvedené na každom jednom obale a už na prvý pohľad sú ľahko rozpoznateľní.

Dôležité je i správne použitie farieb či motívov. Môže sa zdať, že ide len o obal, no aj tu treba na váš firemný marketing pamätať. Pokiaľ nechcete hneď investovať do výroby obalov s vlastným dizajnom, na začiatok poslúžia i nálepky. Nechajte si vyrobiť nálepky s vašim logom či kontaktnými údajmi, ktoré budú vaši zamestnanci lepiť na každý obal. Pri použití nálepiek môžu byť vaše obaly na zákusky, obaly na pizzu či obaly na obed pokojne i bielej farby.

Pri výbere výrobcu obalových materiálov sa zamerajte i na kvalitu obalov, ktoré vyrába a prečítajte si viaceré hodnotenia predošlých zákazníkov. Vyberte si výrobcu s dobrým meno, ktorý ponúka výrobu obalových materiálov za výhodné ceny.

Spoločnosť TRIAM, spol. s r. o. so sídlom v Podlužanoch sa zameriava na nákup a predaj obalových a baliacich materiálov a výrobkov v prevažnej miere chýbajúcich a nevyrábaných na slovenskom trhu. V prípade záujmu o výrobu obalových materiálov či iné nami ponúkané služby nás neváhajte kontaktovať.

314 95652 Podlužany
tel.: +421387682649

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888