Čo sú to slnečné plachty a na čo slúžia?

Čo sú to slnečné plachty a na čo slúžia?

Slnečné plachty sú unikátnym spôsobom tienenia, ktoré si rýchlo obľúbite. O ich kvalite a spoľahlivosti malo možnosť presvedčiť sa už množstvo spokojných zákazníkov. Vďaka svojej cene sú finančne dostupných tienením, ktoré navyše veľmi dobre vyzerá a nezaberá veľa miesta. Slnečné plachty sa postarajú o vytvorenie chládku aj počas horúcich letných dní a odfiltrujú až 90% UV žiarenia. Slnečné plachty by tak nemali chýbať ani na vašej záhrade.

Aké vlastnosti majú slnečné plachty?

Slnečné plachty sú ako stvorené na ochranu proti slnečnému žiareniu a príjemný chládok zabezpečia i počas horúcich letných dní. Ochránia vás i pred krupobitím či dažďom, nakoľko sú vyrobené z špeciálnych materiálov. Slnečná plachta je vlastne pevným polyesterovým plátnom, ktoré dokáže odfiltrovať až 90% UV žiarenia. Pokiaľ je slnečná plachta správne pripevnená a dobre napnutá, neuškodí jej ani silný vietor, dážď a hravo odolá aj prudkým lejakom. Polyesterový materiál totiž neprepúšta vodu.

Vychutnávajte si rannú kávu na záhrade či posedenia s priateľmi a voľné chvíle v kruhu rodiny i počas horúcich či upršaných dní. Slnečné plachty sú navrhnuté tak, aby vám dopriali pohodlie, vždy keď dostanete chuť relaxovať na záhrade. Oslovte spoločnosť, ktorá vám vyrobí slnečnú plachtu na mieru.

Kde všade sú slnečné plachty využiteľné?

Slnečné plachty majú široké spektrum využiteľnosti. Využiť ich môžete okrem záhrad a dvorov, napríklad i pre vaše chalupy či lesné chatky. Obľúbené sú tiež na verejných priestranstvách, ako napríklad kúpaliskách, vonkajších aqua parkoch či rôznych športoviskách a rekreačných areáloch, kde sú obľúbené i rolovacie slnečné plachty. Veľkej obľube sa čoraz častejšie tešia i v areáloch hotelov, penziónov či reštaurácií. Nepochybne jedným z najviac využívaných priestorov pre pokrytie slnečnými plachtami sú i pešie zóny či terasy kaviarní, barov a reštaurácií v mestách.

Nech už sa rozhodnete slnečné plachty umiestniť kamkoľvek, jedno je vždy isté. Postarajú sa o vytvorenie spoľahlivého tienenia a ochranu pred rôznymi zmeny. Ich inštalácia je pomerne jednoduchá a plachtu stačí pripevniť k pevným tyčiam alebo o úchytky, ktoré sú vsadené do múrov stien či iných konštrukcií. Slnečné plachty je potrebné dôkladne a pevne napnúť tak, aby sa na nich napríklad nezdržiavala voda po dažďoch či netvorili väčšie kaluže vody.

Pri použití viacerých slnečných plácht súčasne dodajú priestoru jedinečný dizajn a pôsobia naozaj efektne. V prípade záujmu o špeciálny tvar či farbu slnečných plácht na mieru pre vás stačí kontaktovať výrobcov slnečných plachiet.

Spoločnosť ÁKON so sídlom v Ohradách v Trnavskom kraji ponúka dodávku a montovanie moderných okien, dverí, tieniacej techniky a slnečných plachiet. Vedenie i zamestnanci sa riadia heslom: „Kvalita bez kompromisov!“ Naša práca a služby sa vyznačujú dlhoročnými skúsenosťami, trvanlivosťou, hospodárnosťou a šetrnosťou k životnému prostrediu. Neváhajte nás kontaktovať.

Podzáhradná 192 /25 93012 Ohrady
tel.: +421908729007

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888