Prečo sú plastové nádrže potrebné

Prečo sú plastové nádrže potrebné

Nielen žumpa či vodomerná šachta, ale aj plastové nádrže majú svoje využitie. Sú určené pre rôzne projekty, ale aj do vašich záhrad a iných veľkých pozemkov. Vyrábajú sa z materiálov, ktoré zabezpečia ich dlhovekosť aj napriek tomu, že sú zakopané hlboko v zemi. Zruční majstri si ich dokážu osadiť aj úplne sami pomocou jednoduchého návodu. Začiatočníkom však odporúčame zveriť osadenie do rúk skúsených odborníkov.

S modernými plastovými nádržami máte odolnosť zaručenú

Sú vynikajúce všade tam, kde potrebujete udržať veľké množstvo vody či iného tekutého odpadu. Žumpy, ale aj plastové nádrže sú dnes vyrábané z kvalitných materiálov, ako je napríklad polypropylén. Pri novodobom spracovaní a výrobe má plastová nádrž veľkú výhodu v tom, že je navrhnutá samonosnou konštrukciou. Čo to presne znamená? Znamená to, že nie je potrebné ju obetónovať. Plastové nádrže môžete umiestniť hlboko pod zem, kde vydržia aj dlhé roky vo výbornej kvalite. Vysokú odolnosť plastovej nádrže oceníte rovnako na vašej záhrade či na veľkom pozemku. Nezabúdajte ani na to, že každá plastová nádrž či žumpa musia spĺňať príslušné normy a byť certifikované. Bez týchto údajov dajte od podobných produktov radšej ruky preč.

Ako osadzovať plastové nádrže pri svojich projektoch?

Máte v pláne projekt či už u vás doma na záhrade alebo v rámci pracovných povinností? Plastové nádrže majú široké využitie. Ak si trúfate na montáž a osadenie plastovej nádrže vo vlastnej réžii, tak to nie je problém. Je potrebné len dodržať pár základných pokynov a mať ako také skúsenosti. Vykopať stavebnú jamu, kde výkop musí byť minimálne o 90 cm väčší ako rozmer produktu. Dno výkopu musí mať svoj pevný základ, avšak záleží to od viacerých faktorov. Rovnako aj ďalšie kroky pri osadení majú svoje viaceré alternatívy. Prenechajte plastové nádrže a ich kompletnú montáž skúseným odborníkom. Predsa len jeden nikdy nevie, čo sa môže v jame udiať. Odborníci na osadzovanie plastových nádrží a žúmp majú mnohé skúsenosti. V niektorých prípadoch je potrebné realizovať aj statické zabezpečenie nádrže.

Plastové nádrže vám vydržia skutočne desiatky rokov, pokiaľ sa dodržia všetky postupy pri osadzovaní. V prípade, že neviete ako na to, vsaďte na odborníkov z JMT Plastik, ktorí sa zaoberajú výrobou a predajom vlastných výrobkov, kde okrem plastových nádrží nájdete aj žumpy, vodomerné šachty, šachty na vŕtané studne, septiky a atypické výrobky.


J. A. Komenského 1094 /4 01861 Beluša
tel.: +421911552440

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888