Spoľahlivý solárny ostrovný systém pre chaty

Spoľahlivý solárny ostrovný systém pre chaty

Solárny ostrovný systém pre chaty spoľahlivo pokryje vaše energetické potreby. Bez nutnosti pripojenia k verejnej elektrickej sieti. Ostrovný systém pre chaty vám totiž pomôže získať zdroj energie aj na odľahlom mieste. Čiže si môžete užívať ticho prírody so šálkou kávy, ktorú ste si práve zaliali. Ostrovný systém pre chaty je možné aplikovať aj na iných miestach, ako napríklad karavany, poľovnícke domčeky a i.

Ostrovný systém pre chaty zaručí nezávislosť

Chata je ideálnym miestom na relax v každom ročnom období, či už je hlboko v lese alebo na ústraní, ďaleko od modernej civilizácie a jej výdobytkov. Avšak aj keď si chcete dopriať útek od reality, predsa len chcete mať po ruke mobil, notebook či varič, prípadne mini chladničku. Solárny ostrovný systém pre chaty je ideálnym riešením, ktoré zabezpečí elektrické osvetlenie aj napájanie menších elektrických spotrebičov. Je špeciálne vytvorený a použiteľný na miestach, kde absentuje možnosť pripojenia sa do elektrickej rozvodnej siete. Ostrovný systém pre chaty zaručí vašu nezávislosť od distribútorov. Ako vlastne funguje? Ostrovný systém pre chaty je tvorený fotovoltickým panelom, ktorý vyrobí energiu (premení slnečné žiarenie na elektrickú energiu). Tá je regulátorom transportovaná a skladovaná v akumulátoroch. Batéria prijíma prúd pri nabíjaní a poskytuje ho pri napájaní.

Ostrovný systém pre chaty pre vás komfort

Pred kúpou sa vždy poraďte s odborníkmi, aký fotovoltický ostrovný systém pre chaty je pre vás najvhodnejší. K základným kritériám patrí najmä vyťaženosť chaty a množstvo zapojených spotrebičov. Pre voľbu optimálneho výkonu je potrebné poznať priemernú dennú spotrebu objektu. Ostrovný systém pre chaty si žiada správne nadimenzovanie systému, t. j. batéria sa dodatočne dobíja počas vašej neprítomnosti. Čiže kedykoľvek prídete na chatu, tak vždy máte prístup k elektrine. Ostrovný systém pre chaty poskytuje okrem spomínanej nezávislosti aj istú voľnosť. Nemusíte svoje dovolenkové či voľnočasové plány prispôsobovať lokalitám a miestam s elektrickou prípojkou. Fotovoltický ostrovný systém pre chaty vám dopraje komfort a pohodlie. Je vhodný nielen pre chaty, ale aj obytné prívesy, karavany či poľovnícky alebo rybársky domček – jednoducho všade tam, kde sa nevyplatí (resp. nie je možné) prekopať sa k najbližšej elektrickej prípojke.

Expertov na fotovoltiku, fotovoltické systémy (aj ostrovné systémy pre chaty a podobné objekty) nájdete v spoločnosti Fotovoltika s.r.o. Naša ponuka zahŕňa predaj a montáž potrebného príslušenstva (meniče, batérie, nosná konštrukcia a i.). V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Čsl. armády 76 /14 02801 Trstená
tel.: +421911393747

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888