Ako fungujú moderné chladiče vody?

Ako fungujú moderné chladiče vody?

Moderné chladiče vody neslúžia len na ochladenie vody či vytvorenie sódy tak, ako tomu bolo kedysi. Moderné chladiče vody sú tým správnym zariadením, ktoré by nemalo chýbať u vás doma, ale i v akomkoľvek modernom podniku, reštaurácii, kaviarni či hotely. Moderné chladiče vody totiž vykúzlia miešané nápoje, chladené nápoje, šťavy či ľadový čaj a mnohé iné doslova na počkanie. Presvedčte sa o ich kvalite!

V čom sa líšia moderné chladiče vody od tých klasických?

Chladiče vody viacerí poznajú ako zaradenia, ktoré vodu ochladzujú prípadne z nej dokážu vytvoriť sódu. Takéto chladiče vody sa používajú najmä v reštauráciách, hoteloch či iných zariadeniach, kde je súčasťou servisu pitná voda počas celého dňa pre hostí a obľúbené sú najmä počas leta. Moderné chladiče vody však ponúkajú oveľa viac možností ako len chladenie vody, postarajú sa o vytvorenie miešaných nápojov, džúsov, ľadového čaju a mnohých iných, a samozrejme vytvorenie chladenej vody či sódy u moderných chladičov vody ostáva samozrejmosťou.

Moderné chladiče vody majú navyše pekný ergonomický vzhľad, nie sú príliš veľké takže ich môžete umiestniť prakticky kamkoľvek či už za bar, kde uľahčia prácu barmanovi, ale na reštauračný samoobslužný pult, na stôl s nápojmi alebo kamkoľvek kde si ho ľudia všimnú a osviežia sa nápojmi, ktoré ponúka.

Kde všade sa dajú chladiče vody využiť?

Moderné chladiče vody môžete využiť prakticky kdekoľvek, kde je potreba vytvorenia rýchlych a chutných nápojov či chladenej vody alebo osviežujúcej sódy. Chladiče vody sú obľúbené najmä v reštauráciách, baroch, kaviarňach či hoteloch, kde sa starajú o komfort a pravidelný pitný režim klientov. V hoteloch sú využívané najmä ako samoobslužné zariadenia v prípade all inclusive servisu alebo i obsluhované barmanmi, ktorý vďaka chladičom vody dokážu nápoje pripraviť oveľa rýchlejšie.

Moderné chladiče vody sú ideálne i pre letné stánky s občerstvením a nápojmi, napríklad parkoch, na športoviskách či pri bazénoch a kúpacích zariadeniach. Práve tú sú chladené nápoje stále žiadané a takému dobrému ľadovému čaju počas letných horúčav odolá len málokto.

Chladiče vody sa hodia i do domácnosti, keďže sú pomerne malé, umiestniť ich môžete v kuchyni alebo v lete presunúť na vonkajšiu terasu. Budete si tak istý, že vašej návšteve nikdy nepochybia nápoje a vašim deťom zabezpečia pitný režim, kedykoľvek sa budú šantiť na záhrade. S výberom toho správneho chladiča vody pre vaše potreby sa neváhajte poradiť s predajcom chladičov vody, ktorý vám poradí s výberom a vysvetlí ako chladič vody správne používať.

SINOP ALFA, s. r. o. vám ponúka výrobu, montáž a servis chladiacej techniky, návrh a montáž chladiacich technológií, stavbu mraziacich a chladiacich boxov, zmrazovače, moderné chladiče vody, špeciálne aplikácie a mnohé iné technológie. V prípade otázok či záujmu o naše produkty nás neváhajte kontaktovať.


Bratislavská 196 /81 90201 Pezinok
tel.: +421336422255

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888