Potrebujete prenajať autožeriavy?

Potrebujete prenajať autožeriavy?

Autožeriavy sú špecifickou skupinou zariadení, pri ktorých je kvalita na prvom mieste. Len s kvalitnými autožeriavmi si môžete byť istý spoľahlivým výsledkom práce, jej rýchlosťou a najmä bezpečnosťou počas celej doby pracovných činností spojených s používaním autožeriavu. Spoľahnite sa na prenájom autožeriavu z rúk profesionálov, ktorí dbajú na ich kvalitu a pravidelný servis.

Kedy si prenajať autožeriavy?

Prenajať si autožeriavy je potrebné pri namáhavých pracovných činnostiach, ktoré si vyžadujú prácu vo výškach či premiestňovanie obzvlášť ťažkých objektov, ako napríklad stavebných panelov, konštrukcií, železných spojov a mnohých iných. Bez použitia autožeriavu sa dnes zaobíde len máloktorá väčšia výstavba. Určite ste si všimli, že pri akejkoľvek väčšej výstavbe, ako napríklad nákupných centier, panelových domov, priemyselných budov či moderných výškových budov a podobne, sa na stavenisku používajú žeriavy, ktoré na nej ostávajú počas celej doby práce.

Existuje množstvo modelov autožeriavov, ktoré sa hodia pre rozličné činnosti, pri väčšej výstavbe je zväčša potrebné použiť viacero žeriavov. Použitím niekoľkých žeriavov súčasne sa urýchli dĺžka trvania jednotlivých pracovných úkonov a zároveň dochádza k odbremeneniu pracovníkov od viacerých náročných úkonov. Pokiaľ potrebujete pre vašu výstavu využiť autožeriav, najlepším riešením je zvoliť jeho prenájom. Autožeriavy sú finančne veľmi nákladnými strojmi a prenájom autožeriavov na vami určenú dobu sa vám oplatí oveľa lepšie.

Kto prenajíma autožeriavy?

Pýtate sa kto vám autožeriavy prenájme? Na trhu je niekoľko spoločností, ktoré ponúkajú prenájom autožeriavov, avšak pozor, vyberte si spoločnosť, ktorá ponúka prenájom autožeriavov na vysokej profesionálnej úrovni a o tieto zariadenia sa dobre stará, pravidelne ich kontroluje, servisuje a dbá na ich akostné používanie. Vyberajte si spoločnosť poskytujúcu prenájom autožeriavov, ktorá má najmä pozitívne recenzie od predošlých zákazníkov a na jej služby sa môžete spoľahnúť.

Zvoliť si prenájom autožeriavu len na základe veľmi nízkej ceny sa vám nemusí vyplatiť. Autožeriavy sú obzvlášť citlivé zariadenia, pri ktorých je ich dobrý stav rozhodujúci. Na stavenisku musí byť okrem rýchleho procesu pracovných činností zabezpečená najmä bezpečnosť, a to ako bezpečnosť pracovníkov, tak i bezpečnosť okolia, osôb pohybujúcich sa v okolí či budov a iných objektov, ktoré sa v okolí nachádzajú. Pri výbere spoločnosti poskytujúcej prenájom autožeriavov sa spoľahnite na overenú firmu, ktorá pomohla už niekoľkým zákazníkom.

Spoločnosť AST Group s. r. o. vznikla v roku 1998 spojením dvoch silných firiem. Dlhodobo sa špecializujúcich na prenájom autožeriavov a prenájom vysokozdvižných plošín na malé a stredne veľké stavby. Aktuálne sme v tomto odvetví najväčšou slovenskou firmou. V prípade otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

Tamaškovičova 17/2742 91701 Trnava
tel.: +421903439157

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888