Lakovne – priestor pre vaše rôznorodé úpravy

Lakovne – priestor pre vaše rôznorodé úpravy

Pod pojmom lakovne si viete predstaviť dielne alebo prevádzky, kde celý proces lakovania prebieha. Komplexná možnosť riešenia priestoru je pre proces lakovania nadmieru ideálna, pretože pri lakovaní prirodzene dochádza k výparu chemikálií. Taktiež dobre vybavené lakovne zabezpečujú vyrovnanie tlakovej bilancie. Vďaka tomu dochádza tiež k laminárnemu prúdeniu vzduchu. To následne dokáže zabezpečiť veľmi vysokú kvalitu danej povrchovej úpravy.

Lakovne a ich vybavenie – zverte sa do rúk odborníkom

Pre lakovne je veľmi podstatné, aby ste zaistili hygienické požiadavky a následne, aby bolo pracovné ovzdušie kvalitné. Takisto je veľmi dobré zabezpečiť pre lakovne zníženú možnosť rôzneho zaprášenia sa nastriekaných dielov. Pokiaľ, teda riešime lakovne, ktoré prislúchajú do oblasti automobilov, je nevyhnutné, aby ste plne poznali celý tento proces. Jednoducho lakovňa patrí k najzložitejším závodom, čo sa týka technologického aspektu. Je to z toho dôvodu, že obsahuje rôznorodé procesy a tiež operácie, ktorých výsledkom musí byť nalakovaná a tiež pripravená karoséria pre finálnu montáž. Zväčša následne po príchode danej karosérie do lakovne dochádza k výmene príslušných lyží.

Lakovne, zvarovne a tiež montáže majú vždy svoje vlastné postupy a nosiče karosérie. Tieto nosiče je vždy pre vás potrebné vymeniť pri prechode k nasledujúcemu závodu. Samozrejme, že samotné lakovne majú niekoľko typov lyží a tie sa vymieňajú a používajú pri cestovaní v lakovni. Neodlúčiteľnou súčasťou tohto procesu sú aj samotní profesionálni odborníci, ktorí presne vedia, čo do lakovne majú priniesť, a ako zaobchádzať s vašim príslušným a dovezeným automobilom v danej prevádzke. Neváhajte, a obráťte sa preto na spoločnosti, ktoré vám poskytujú renomované vybavenie lakovní. Tie vám jednoznačne zabezpečia komplexné riešenie priestoru pre vaše lakovanie.

Čo všetko je nutné v lakovni spraviť pred samotným procesom lakovania?

Čo všetko sa vás týka, keď sa jedná o výrobný program lakovne? Pred lakovaním v samotnej lakovni by ste mali na karosériu jednoznačne umiestniť držiak, ktorý je spolu s krytom k palivovej nádrži. Niektoré závody, keď nabrúsia a nalakujú základnú farbu, používajú umývačku. Táto umývačka dokáže perfektne zbaviť vozidlo od brúsneho prachu a tiež od akýchkoľvek nečistôt. Následne je dobré, keď použijete sušičku. Samozrejme sú však rôzne odlišnosti, ktoré si už nastaví každá jedna lakovňa zvlášť, a to ju isteže robí jedinečnou. Je potrebné, aby ste si pre spoločnosť, ktorá vám poskytuje lakovne, pripravili pár základných bodov, ktoré od nich vyžadujete. Následne po spoločnej dohode, môžete používať lakovňu v plnom nasadení.

Naša spoločnosť ELBH SK, spol. s. r. o. vám poskytuje vybavenie lakovne, skladovanie a tiež vyprázdňovanie rôznych materiálov, priemyselné odsávanie, spaľovanie dreveného paliva a mnoho ďalších služieb. Neváhajte sa na nás obrátiť ešte dnes. Poskytneme vám profesionálne rady a odbornú pomoc pri vašej práci. Kontaktujte nás telefonicky alebo pokojne aj emailovou formou. Sme vám k dispozícií každý pracovný deň spolu s našim profesionálnym tímom.


Bystrická Cesta 181 03401 Ružomberok
tel.: +421902899357

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888