Prečo je odborná inštalácia a odstraňovanie fasádnych bannerov nevyhnutné?

Prečo je odborná inštalácia a odstraňovanie fasádnych bannerov nevyhnutné?

Inštalácia a odstraňovanie fasádnych bannerov by mala zakaždým prebehnúť podľa profesionálnych postupov tak, aby nedošlo k žiadnemu poškodeniu fasád budov či iných stavebných objektov. Najmä odstraňovanie fasádnych bannerov je mnoho krát spojené s poškodením fasády budovy, pokiaľ práce neprebehnú odborne a bannery sa len strhnú či neprofesionálne odmontujú z budovy. Inštalácia i odstraňovanie fasádnych bannerov preto prenechajte na odborníkov.

Ako správne prebieha inštalácia a odstraňovanie fasádnych bannerov?

Inštalácia a odstraňovanie fasádnych bannerov by mali prebehnúť podľa dopredu predpísaných postupov tak, aby fasáda budovy ostala nepoškodená aj po odstránení banneru či aby banner svoju váhou neporušil statiku budovy a vizuálnu stránku fasády. Dnes je možné na budovy namontovať i veľkoplošné bannery s vysokou váhou, takéto bannery je v prvom rade potrebné vhodne upevniť a na budovu pripevniť tak, aby ju nijak neporušili. Tiež je ešte pred inštaláciou bannerov na fasádu zvážiť či vám budú po ich odstránení vadiť prípadne diery či iné nevyhnutné zásahy do fasády, pokiaľ bude banner montovaný na budovu, ktorú vlastníte.

Pri inštalácii bannerov je dôležité sa zamyslieť i nad ich efektívnosťou a umiestniť ich na stenu, na ktorej budú viditeľné a výrazné, pokiaľ by ste banner umiestnili na stranu budovy, ktorá je priam neviditeľná, len zbytočne by ste zaťažili fasádu a vaša reklama by bola pravdepodobne neúčinná. Aj s otázkami o umiestnení bannerov je dobré sa poradiť s odborníkmi v oblasti inštalácii a odstraňovanie fasádnych bannerov.

Aké bannery sú efektívne a ako na inštaláciu či odstraňovanie fasádnych bannerov?

V prípade reklamných bannerov je dôležité sa zamyslieť nad ich efektívnosťou, čiže dobrým umiestnením, dĺžkou obdobia, na ktoré budete banner na fasáde umiestnený i nad správnou inštaláciu či odstraňovaním fasádnych bannerov, keď už banner bude neaktuálny alebo ho nebudete chcieť viac využívať. Mnoho krát sú fasádne bannery inštalované nesprávne, čo vedie k poškodeniu fasády budovy, a tiež ku viacerým komplikáciám pri odstraňovaní bannerov.

Je samozrejmé, že banner je potrebné nejak na stenu primontovať a po jeho odstránení sa ukážu i diery vo fasáde či pri dlhodobej inštalácii môže dôjsť k zmene farebného odtieňa steny, na ktorú dopadá slnečné žiarenie v časti kde je pokrytá bannerom. Avšak ani veľké bannery by pri profesionálnej inštalácii fasádu nemali nijak výrazne poškodiť. S inštaláciou bannerov i ich odstraňovaním sa obráťte na odborníkov, ktorí vedia ako postupovať efektívne a s citom voči fasáde.

Naša spoločnosť JOPI SK s.r.o. vám ponúka profesionálnu inštaláciu a odstraňovanie fasádnych bannerov pod dohľadom skúsených odborníkov. Ponúkame vám i prenájom vysokozdvižných vozíkov či montáž a servis osvetlenia či už na fasádach alebo verejnom osvetlení.


Ludvíka Svobodu /5 90045 Malinovo
tel.: +421903431087

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888