Kedy je prenájom plošín výhodným riešením pre vás?

Kedy je prenájom plošín výhodným riešením pre vás?

Prenájom plošín je skvelým riešením ako si zadovážiť kvalitnú vysokozdvižnú plošinu pre váš projekt, jednorazovú prácu či na krátke obdobie. Rovnako si môžete vysokozdvižnú plošinu prenajať na lízing, čo je obľúbeným riešením viacerých podnikateľov či stavebníkov. Prenájom plošín je jedinečným riešením, s ktorým budete mať vždy istotu, že vaša plošina spĺňa všetky bezpečnostné i kvalitatívne parametre.

Ako prebieha prenájom plošín?

Prenájom plošín prebieha podľa určitých pravidiel, zakaždým by ste si mali byť pri prenájme vysokozdvižnej plošiny istý, že si ju zapožičiavate od spoľahlivej spoločnosti, ktorá vám zaručí jej stopercentnú kvalitu a spoľahlivosť. Obsluhovať vysokozdvižnú plošinu môžu len vyškolení profesionáli, pokiaľ nie ste držiteľom licencie na obsluhu vysokozdvižnej plošiny, informujete sa u spoločnosti poskytujúcej prenájom plošín o možnosti jej zapožičania i s odborne vyškolenou obsluhou. Budete si tak istý, že práce na vašom projekte prebehnú profesionálne, bezpečne a kvalitne.

Existuje viacero druhov vysokozdvižných plošín, ešte pred prenájmom plošiny je dobré si zodpovedať nakoľko dôležitých otázok, ako napríklad na aký účel plošinu potrebujete, ako ju budete využívať či aké vlastnosti by mala mať a do akých strán by sa mala pohybovať. Niektoré plošiny sa totiž pohybujú len smerom nahor a nadol, pokiaľ potrebujete aby sa plošina dostala i do rôznych uhlov a umožnila vám pohyb do strán, je potrebné o tom informovať spoločnosť zabezpečujúcu prenájom plošín.

Čo je dôležité zohľadniť pri prenájme plošín?

Pri prenájme plošín by ste mali zohľadniť viacero faktorov, zamyslite sa najmä nad kvalitou vysokozdvižnej plošiny, ktorá by mala byť v primeranej cene. Vysokozdvižnú plošinu si prenajmite len u overených spoločností, ktoré poskytujú komplexný servis k prenájmu a disponujú najmä pozitívnymi recenziami od predošlých klientov. Dopredu sa zamyslite na aké dlhé obdobie budete plošinu potrebovať a či sa vám ju oplatí prenajať na dlhšie obdobie alebo len jednorazovo na pár dní. Pri dlhšom prenájme vysokozdvižnej plošiny je zvyčajne cena prenájmu oveľa výhodnejšia, oplatí sa ju teda prenajať na dlhšie obdobie hneď na začiatku, než prenájom postupne predlžovať.

Zvážte aký druh plošiny potrebujete a na aké vozidlu ju budete inštalovať, niektoré plošiny môžete nainštalovať na akékoľvek auto, no iné je možné inštalovať len na špecifické vozidlá. So všetkými otázkami o prenájme a vhodných parametroch plošiny vhodnej pre váš projekt sa informujte o u profesionálov poskytujúcich prenájom plošín.

Naša spoločnosť JOPI SK s.r.o. vám ponúka prenájom vysokozdvižných plošín do maximálnej výšky až 27 m. Odborne kvalifikovaný tím JOPI SK s.r.o. plošiny pristaví v akúkoľvek hodinu na akékoľvek miesto v rámci Bratislavského alebo Trnavského kraja, prípadne po dohode v rámci celého Slovenska. Neváhajte nás kontaktovať.


Ludvíka Svobodu /5 90045 Malinovo
tel.: +421903431087

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888