Ako môžete využiť samolepiace fólie?

Ako môžete využiť samolepiace fólie?

Samolepiace fólie môžete využiť na mnoho účelov, ich použitie je jednoduché a efektívne. Vďaka samolepiacim fóliám dokážete premeniť dizajn niektorých predmetov, fóliou oblepiť napríklad nábytok v domácnosti či ich využiť na tvorbu reklamných pútačov alebo z nich nechať vyhotoviť nápisy či iné označenia alebo popisy, ktoré nalepíte na dvere, sklený výklad, okná a podobne. Poslúžia i deťom, ktoré z nich môžu tvoriť kreatívne obrázky.

Kde všade sa dajú využiť samolepiace fólie?

Samolepiace fólie sa využívajú najmä na reklamné účely, tvoria sa z nich rôzne reklamné pútače či polepy, ako napríklad polepy prevádzok, obchodov, kaviarní, reštaurácií, kancelárií či iných priestorov alebo zaujímavé a efektívne polepy aút či motorových vozidiel. Farebné samolepiace fólie dokážu zabezpečiť kreatívny dizajn a zaujímavé spracovanie polepovaného objektu. Najmä v posledných rokoch sú veľmi obľúbené kreatívne polepy firemných áut, na ktoré sa nenapíše len meno firmy a základné kontaktné údaje, zaujímavými sú najmä takzvané celopolepy zo samolepiacej fólie, ktorou je oblepené celé auto.

Samolepiace fólie sa už roky vyžívajú na tvorbu nápisov či sloganov, napríklad mena firmy nad vchodom do prevádzky či otváracích hodín a iných informácií na dverách alebo okne prevádzky. Nakoľko sa o orez fólií do žiadaného tvaru starajú profesionálne stroje, môžete si byť istý jeho dokonalosťou a bezchybnosťou. Samolepiace fólie majú naozaj široké spektrum využiteľnosti a použiť ich môžete dokonca i v domácnosti napríklad na oblepenie nábytku či iných predmetov.

Ako oblepiť nábytok samolepiacou fóliou?

Vedeli ste, že samolepiacou fóliou môžete jednoducho oblepiť i starší nábytok, ktorý získa celkom nový vzhľad a netradičnú kreativitu. Dnes sa samolepiace fólie vyrábajú v rôznych farbách či zaujímavých vzorovaných dizajnoch či ako imitácie dreva alebo iných materiálov. Samolepiacimi fóliami tak môžete oblepiť napríklad kuchynskú linku, stoly, stoličky či dokonca nábytok v obývačke alebo dvere a zárubne v celom dome. Najmä obliepanie a renovácia dverí samolepiacimi fóliami sú veľmi populárne z dôvodu veľmi nízkych nákladov a jedinečnému efektu, ktorý zjednotí dizajn vášho bývania.

Samolepiacimi fóliami môžete kreatívne premeniť detskú izbu pre najmenších a nábytok oblepiť farebnou samolepiacou fóliou podľa farby, ktorú majú vaše deti najradšej. Dokonca z nej môžete vytvoriť zaujímavé imitácie postavičiek či predmetov, ktoré majú deti radi a prilepiť ich či už na stôl, skriňu alebo dvere izby. O možnostiach využitia samolepiacich fólií sa poraďte s odborníkom.

Firma Kikaspol vám ponúka svojim zákazníkom široký sortiment materiálov vhodných na výrobu reklamných predmetov, roll-upov či iných reklamných pútačov. V našej ponuke nájdete bohatý výber z rôznych samolepiacich fólií v rôznych farbách a prevedeniach. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

Dolné Rudiny 2954 /1 01001 Žilina
tel.: +421911516045

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888