Prečo sú PVC dosky populárnym reklamným materiálom?

Prečo sú PVC dosky populárnym reklamným materiálom?

PVC dosky sú čoraz častejšie používané pre potreby reklamných pútačov. Veľkej popularite sa tešia najmä vďaka svojim akostným vlastnostiam, jednoduchému spracovaniu, nízkej hmotnosti a priaznivej cene. PVC dosky sú najčastejšie používané ako podklad pre potlač sieťotlačou, UV tlačou či kašírovanie ale i pre digitálnu solventnú tlač. PVC dosky sa tiež používajú na výrobu reklamných pútačov, značiek, promo stánkov, propagačných makiet a mnohých iných reklamných predmetov.

Prečo práve PVC dosky?

PVC dosky sú vhodným riešením pre vašu reklamu pokiaľ hľadáte materiál, ktorý bude kvalitný a zároveň cenovo dostupný. PVC dosky vám dlho vydržia, majú nízku hmotnosť čím je ich montáž či umiestnenie takmer v akomkoľvek priestore celkom jednoduché. PVC dosky môžete umiestniť ako v interiéri tak i v exteriéri, nemusíte sa obávať, že ich poškodí vlhkosť či chlad alebo vietor. Samozrejme nejakú ochranu budú potrebovať, avšak ak vás nečakane prekvapí dážď a PVC doska s vašou reklamou zmokne, nič sa nestane, jednoducho vodu zotriete a reklamu môžete používať naďalej, čo by napríklad pri papierovej reklamné nebolo možné.

PVC dosky je možné spracovať rôznymi technikami, ako napríklad vŕtanie, frézovanie, vysekávanie či lepenie a po dostatočnom zahriatí je PVC dosky možné tvarovať. Ich veľkou výhodou je i že neobsahujú žiadne ťažké kovy a dobre odolávajú poveternostným vplyvom, a tiež sú UV stabilné.

Na čo sa používajú PVC dosky v reklame?

PVC dosky sa najčastejšie používajú ako podklad pre potlač sieťotlačou, UV tlačou či kašírovanie, a tiež pre digitálnu solventnú tlač. PVC dosky sa veľmi často používajú na výrobu reklamných pútačov, nakoľko sú priam ideálnym materiálom pre potlačenie reklamou a jednoduchú manipuláciu či montáž. Pútače z PVC dosky môžete umiestniť takmer kdekoľvek a reklamu z času na čas premiestniť či zobrať zo sebou, napríklad na rôzne eventy, firemné akcie, konferencie a podobne. PVC dosky sa používajú i na výrobu značiek či lôg či označení miesta sídla spoločnosti, napríklad pred dverami či vstupnou bránou do budovy, kde firma sídli a podobne. Taktiež sú nenahraditeľné pri zhotovovaní propagačných stánkov či makiet. Prenosné promo stánky sú vďaka PVC materiálu ľahko prenosné a dobre skladateľné, takže na ich premiestňovanie či montáž nebudete potrebovať technika či inštalatéra.

PVC dosky sa používajú i ako tabule s menu v reštauráciách, kaviarňach, v hoteloch či na športových alebo zábavných akciách. Tieto PVC tabule je možné zhotoviť v rozličných veľkostiach, takže sú dobre čitateľné a odolajú i rôznym nástrahám počasia. S výberom PVC dosky sa obráťte na odborníkov.

Firma Kikaspol ponúka svojim zákazníkom široký sortiment materiálov vhodných na výrobu reklamných predmetov, roll-upov či iných reklamných pútačov. Radi vám pomôžeme s výberom PVC dosiek pre vaše potreby. Neváhajte nás kontaktovať.

Dolné Rudiny 2954 /1 01001 Žilina
tel.: +421911516045

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888