Prečo si na sťahovanie firiem zvoliť profesionálov?

Prečo si na sťahovanie firiem zvoliť profesionálov?

Sťahovanie firiem nie je bežné. Firmy nemajú len kancelárske priestory, ale aj výrobné haly. Klasická sťahovacia služba nedokáže presunúť ťažké technológie ako napríklad strojárenské, tlačiarenské, medicínske, stavebné a iné. Toto dokáže len špecializovaný tím s odborným technickým zabezpečením. Na sťahovanie firiem je ideálna spoločnosť, ktorá rokmi praxe získala skúsenosti a dokáže presunúť aj ťažké bremená bezpečne a bez poškodenia.

Sťahovanie firiem

Nebýva to častým zvykom, ale občas aj firmy musia zmeniť sídlo pôsobenia. Sťahovanie firiem, ktoré majú len kancelárske priestory, je jednoduchšie. Osloví sa sťahovacia firma a jediná starosť zákazníka bude, aby si zvykol na novú adresu. O všetko ostatné sa postará spoločnosť na sťahovanie firiem. Postará sa o demontáž, zabalenie, dopravu až po následné rozbalenie nábytku a jeho montáž na novom mieste. Zákazník nemá starosti ani s pobalením a triedením osobných vecí. Všetko to za neho urobí tím na sťahovanie firiem. Ak firma musí byť vysťahovaná a nové priestory ešte nie sú v tom čase pripravené, nevadí, aj na takéto skutočnosti je spoločnosť na sťahovanie firiem pripravená. Dokáže zákazníkovi uložiť krátkodobo alebo dlhodobo tovar alebo zariadenia v kontajneroch alebo vykurovanom sklade.

Sťahovanie firiem a jeho výhody

Sťahovanie firiem patrí do rúk profesionálnych tímov. Viete si predstaviť sťahovanie veľkých a ťažkých bremien z výrobných hál? Už len tá predstava je komplikovaná a napriek tomu sú sťahovacie tímy s praxou, ktorým ani reálne sťahovanie firiem nerobí problém. S maximálnou precíznosťou, profesionalitou a dôrazom na bezpečnosť dokážu presunúť bremená s hmotnosťou až 100 ton! A čo je na tom všetkom absolútne úžasné? Zákazník nemá žiadne starosti a zbytočný stres. Spoločnosť na sťahovanie firiem ako bonus ponúka aj likvidáciu nečistôt a sťahované priestory dá do stavu ďalšieho užívania. A pozor! V prípade potreby nové stierky, malé stavebné úpravy, oprava elektroinštalácie, vody a podobne. Neuveriteľné, však?

Na sťahovanie firiem sa treba vždy dôkladne pripraviť a čo je dôležité, treba si vybrať zo všetkých ponúk tú najdôveryhodnejšiu, s bohatými skúsenosťami a skvelými referenciami. Spoločnosť OPEN F&K s.r.o. presne taká je. Ponúka široké spektrum služieb súvisiacich so sťahovaním spolu s profesionálnym poradenstvom. Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou z oblasti našich služieb, radi vám pomôžeme.


Tomášikova 4855 /12 08001 Prešov
tel.: +421905327843

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888