Zasklenie balkóna mení vašu domácnosť

Zasklenie balkóna mení vašu domácnosť

Vedzte, že zasklenie balkóna prináša množstvo výhod, ktoré výrazným spôsobom ovplyvňujú celú domácnosť. Kým pohľad z exteriéru môže navodzovať dojem, že sa jedná iba o priezračnú plochu, ktorá chráni pred vetrom, pohľad priamo z interiéru rozširuje priestor celej domácnosti. Majitelia zasklených balkónov však vedia, že zasklením balkóna sa dá získať omnoho viac. V tomto článku vám prezradíme všetky výhody, ktoré zasklením balkóna môžete získať.

Zasklením balkóna získavate plnohodnotný priestor

Rozmýšľali ste už nad tým, aké by to bolo, keby váš balkón prešiel rekonštrukciou? Čo všetko by sa zmenilo? Zmenilo by sa určite veľmi veľa. Získali by ste plnohodnotný priestor s obrovským využitím. Už len samotným zasklením balkóna získate viac, ako si dokážete predstaviť. Nemáme na mysli rámové zasklenie, ale moderné bezrámové zasklenie balkóna, ktoré zbytočne nenaruší vzhľad a dizajn balkóna. Cieľom je predsa získať funkčný priestor s príjemným dizajnom. K tomu je potrebné moderné a kvalitné riešenie s vysokou odolnosťou voči poveternostným podmienkam. Okrem plnohodnotného priestoru získate aj úsporu tepla v zimnom období. V zimných mesiacoch vás zasklený balkón ochráni pred nepriaznivým počasím. Počas krásnych jarných a letných dní si zasklený balkón dokážete otvoriť až do úrovni 3/4.

Aké výhody prináša zasklenie balkóna?

Rekonštrukcia balkóna či lodžie vám musí priniesť výhody, inak by to nemalo žiaden zmysel. Pri bezrámovom zasklení balkóna získate plne ovládateľný priestor vďaka posuvným profilom. Jednoduché posúvanie sklenených výplní pomocou koliečok zabezpečuje rýchle a jednoduché otváranie. Súčasťou horizontálnych profilov sú aj štetinky, ktoré tesnia presklenú časť tak, aby plnohodnotne ochránila vnútorný priestor pred vetrom, dažďom aj prachom.

Dnešné bezrámové zasklenia sú vyrábané z hliníkových profilov, ktoré majú kvalitné gumové tesnenia. Tie sa postarajú o to, aby sa posuvné krídla dali do správnej polohy a odolali aj nárazom vetra. Súčasťou zasklenia balkónov je aj spodná časť balkónov, ktorá sa dá veľmi efektívne prispôsobiť celkovému dizajnu balkóna. Rekonštrukciou balkóna získame nielen nový priestor, ale v podstate novú izbu, ktorú je možné zariadiť podľa priania. Či už bude balkón zmenený na oddychovú miestnosť s kobercom alebo sa premení na oázu v štýle najmodernejších dizajnov, je už na individuálnom rozhodnutí každého z nás.

Niekedy stačí tak málo, aby sme získali veľa. Pekné bývanie stačí rozšíriť o bezrámové zasklenie balkóna, ktoré vám namontuje spoločnosť Oknoprojekt s dlhoročnými skúsenosťami s výrobou a montážou balkónových systémov.


SNP 1427 /7 01707 Považská Bystrica
tel.: +421905129651

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888