Súkromná bezpečnostná služba a jej pomoc pri zabezpečení domu

Súkromná bezpečnostná služba a jej pomoc pri zabezpečení domu

Každý z nás chce svoj majetok, dom a rodinu zabezpečiť čo najlepšie. Súkromná bezpečnostná služba je jednou z možností ochrany, ktorá pomôže pri rôznych zabezpečovacích systémoch. Aké služby môže poskytovať? Oplatí sa využiť pomoc? Okrem prevážaní finančných hotovostí sú k dispozícií pre súkromných vlastníkov.

Alarmy a kamery

Bezpečnostné služby poskytujú montáž kamier a alarmov. Montáž alarmov a kamerových systémov ponúka profesionálne zabezpečenie, ktoré patrí k najobľúbenejšiemu a najčastejšie používanému riešeniu ochrany majetku a zdravia osôb. Prečo si kameru nevybrať sám? Súkromná bezpečnostná služba zabezpečuje komplexný a široký výber kamier, do ktorej patria IP kamery, bezdrôtové kamerové systémy, vonkajšie kamery s nočným videním či alarmy s kamerou. Kamery možno napojiť na dispečerské centrum konkrétnej agentúry, kde dispečer kamery monitoruje podľa dohody s klientom.

Infrazávory

Infrazávory sú detektory ,ktoré slúžia pre stráženia proti neoprávnenému vniknutiu do priestorov, ako sú napr. dvory rodinných domov, súkromné areály. Jedná sa o aktívny detektor, kde je k funkcii nevyhnutný vysielač a prijímač. Po namontovaní a aktivovaní detektorov je vytvorená medzi detektormi neviditeľná ,,stena,, z infračervených lúčov. Pokiaľ sa lúče prerušia, infra závora na túto skutočnosť upozorní. Tu znova súkromná bezpečnostná služba zabezpečuje stráženie a vy tým pádom nemáte žiadnu starosť.

Dispečérské strediská

Niektoré bezpečnostné služby predstavuje tiež s moderným dispečerským strediskom, kde na kamery sú napojené objekty zabezpečené pomocou elektronickej zabezpečovacej signalizácie alebo elektronickej požiarnej signalizácie, či kamerovým systémom, kde v prípade narušení objektu prichádza poplach. V takomto prípade dispečer ihneď vysiela zásahovú jednotku do daného objektu, ktorá poplach preverí, zabezpečí a vykoná ďalšie opatrenia, výhodou dispečera v bezpečnostných službách je funkčnosť komunikátora, kamier a v prípade nefunkčnosti, alebo inej technickej závady ihneď kontaktuje technika, ako i klienta.

Niektoré bezpečnostné služby ponúkajú aj pomoc seniorom. Firma Eurosecurity ochráni váš majetok alebo rodinných príslušníkov.

Svätého Štefana 655 /79 94301 Štúrovo
tel.: +421367512083

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888