Čo je to Microsoft Office?

Čo je to Microsoft Office?

Spoločnosť Microsoft vždy predávala Microsoft Office ako balíček softvérov. Zakaždým keď si teda niekto kúpil nový počítač dostal možnosť kúpi balíčku od spoločnosti Microsoft. Microsoft Office umožňuje svojim používateľom napríklad vyhotovovať a rôzne upravovať písané dokumenty v počítači. V posledných rokoch však Microsoft začal predávať svoje produkty na základe online licencie, čím Microsoft Office ešte viac spopularizoval.

Prečo si predplatiť balíček od spoločnosti Microsoft Office?

Microsoft Office je tu už desiatky rokov a jeho používanie sa stalo, dalo by sa povedať, samozrejmosťou. Microsoft Office vo veľkom vyžívajú nie len ľudia pre osobné potreby, najvyužívanejší je rôznymi firmami, spoločnosťami, korporátmi či školskými zariadeniami. Písanie a úprava písaných dokumentov sa stali tak samozrejmé, že niektorí ľudia si už ani neuvedomujú, že ide o balíček služieb, ktorý je potrebné z času na čas opätovne predplatiť či aktualizovať.

Kedysi Microsoft ponúkal Microsoft Office priamo do počítača pri kúpe tohto zariadenia. S modernizáciou systémov a rýchlim vývojom spoločnosti či nárokov na služby, spoločnosť Microsoft prešla na takzvané udeľovanie či predplácanie licencií pre Microsoft Office. Umožňuje tak svojim požívateľom automaticky získavať najnovšiu a zároveň najlepšiu verziu Microsoft Office a priamo v nej pracovať, bez zbytočného preinštalúvania celého systému, ako tomu bolo kedysi. Microsoft Office si stačí predplatiť a nainštalovať do vášho počítača, Microsoft vám bude následne pravidelne upozorňovať o možných aktualizáciách či o prechode na vyššiu úroveň.

Čo všetko prináša Microsoft Office?

Microsoft Office 365 vám umožní požívanie celej sady, ktorá obsahuje Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint a iné užitočné aplikácie. Nakoľko Office 365 funguje na predplatiteľskom systéme, zakaždým dostanete jeho najnovšiu verziu a spolu s aktualizáciami v Microsoft prebehnú aktualizácie aj vo vašom Office 365 balíčku. O všetkých zmenách vás tiež systém včas upozorní.

Microsoft Office má naozaj širokú využiteľnosť, môžete ho využívať ako na osobné účely, tak aj na prácu či kombináciu oboch činností. Vaše súbory sú zároveň automaticky ukladané do Cloudu, čiže na úložisko, takže sa nemusíte báť straty dát či neočakávaného zmiznutia rozpracovaných dokumentov. S otázkami o používaní a výhodách Microsoft Office či balíčku Office 365 sa poraďte s odborníkmi, ktorí vám trefne vysvetlia ako ho správe využívať. Investujte do oficiálnych certifikovaných verzií Microsoft Office, na ktoré sa môžete vždy spoľahnúť.

Spoločnosť Prolinet s.r.o. vám ponúka komplexné riešenia a poradenstvo pri výbere a inštalácii balíčkov spoločnosti Microsoft Office, a tiež množstvo iných služieb, ako napríklad softvérové poradenstvo. V prípade akýchkoľvek otázok či záujmu o nami ponúkané služby nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

178 94613 Okoličná na Ostrove
tel.: +421917598692

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888