Prečo je krtkovanie a monitoring potrubia dôležitý?

Prečo je krtkovanie a monitoring potrubia dôležitý?

Krtkovanie kanalizácie alebo havarijné čistenie kanalizácie zverte do rúk profesionálov. V počiatočných stavoch upchávania dokážu pomôcť aj bežné čistiace prostriedky na upchaté potrubia. V havarijných prípadoch vám pomôže odborné krtkovanie alebo monitoring kanalizácie pomocou videokamery, ktorý vám spoľahlivo ukáže reálny stav kanalizácie, čím sa môžete vyhnúť aj budúcim poškodeniam či dokonca prasknutiu potrubia a iným nepríjemnostiam.

Čo je to krtkovanie?

Neodtekajúci odtok či upchaté vodovodné potrubie sú dôvodmi na okamžitý zásah odborníkov, ktorí vykonávajú profesionálne krtkovanie. Problém s upchatím môže nastať pri používaní toalety, sprchového kútu, vani, umývadla či iných zariadení. Upchatý odpad dokáže potrápiť každého a nie je ničím nezvyčajným. Asi každý už zašil situáciu, kedy voda z vani nie a nie odtiecť či započul nepríjemné zvuky z potrubia pri spláchovaní. Najčastejšie ako prvé zasahujú bežne dostupné čistiace prípravky na upchaté potrubia alebo rôzne podomácky vyrobené zmesi zo sódy bikarbóny či coca-coly a podobne, ktoré síce na videách na internete fungujú bezproblémovo, reality však môže byť úplne iná.

Keď už nepomáhajú žiadne prípravky najlepším riešením je obrátiť sa na profesionálov, ktorí vykonávajú odborné krtkovanie. Pri krtkovaní vám odborníci prečistia a opravia kanalizačné zariadenie pomocou špeciálnej technológii, pri ktorej nehrozí nepríjemné vyplavenie splaškov z kanalizácie. Krtkovanie prebieha podľa overených a odskúšaných postupov. Aj keď sa môže zdať, že sifón na umývadle dokážete svojvoľne odpojiť a vyčistiť, neodbornou manipuláciou si dokážete často privodiť ešte väčšie poškodenie, aj preto je lepšie prácu prenechať na odborníkov.

O čo sa postará monitoring potrubí kamerovým systémom?

Monitoring kanalizácie je jedinečnou inovatívnou metódou na overenie a presné diagnostikovanie havarijného miesta v potrubí. Takýmto spôsobom sa práca nie len zjednoduší, ale aj zefektívni a ušetrí vám nemalé finančné náklady. Pri monitoringu kanalizácie sa pracuje s monitorovacou kamerou, ktorá nahráva farebný záznam, čo umožní technikom získať komplexný prehľad o aktuálnom stave potrubia. Pomôže vám predchádzať aj budúcim poruchám či upchatiam. Monitoringom potrubí sa zistí presná trasa vedenia kanalizácie, umiestnenie kanalizačných kolien a jej ďalšie rozloženie. Revízia monitoringom kanalizácie by mala byť samozrejmosťou nie len v rodinných domoch, ale ja firmách či väčších objektoch, kde by aj menšia porucha mohla v spôsobiť nemalé škody.

Krtkovanie-profi.sk poskytuje profesionálne čistenie odpadov, revíziu potrubí najmodernejšou kamerovou technológiou. Naše služby poskytujeme nepretržite 24 hodín denne každý deň v týždni. Nájdete nás aj ako krtkovanie Trenčín, krtkovanie Prievidza či v iných oblastiach. V prípade potreby či akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

434 91332 Dolná Súča
tel.: +421950252190

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888