Aké možnosti vám ponúkajú chaty na Liptove?

Aké možnosti vám ponúkajú chaty na Liptove?

Chaty na Liptove vám ponúkajú množstvo atraktívnych výhod a dôvodov, prečo je dovolenka na Liptove tou správnou voľbou. Okrem príjemného ubytovania v malebných obciach, dedinkách či na samote si môžete vychutnávať okolitú prírodu, ktorá toho ponúka mnoho v každom ročnom období. Termálne kúpele, lyžiarske vleky či náučné chodníky spestria každú dovolenku na Liptove. Zistite, aké máte možnosti.

Čo zažiť na Liptove?

Lokalita Liptov vám ponúka naozaj veľa možností pre strávenie aktívnej i oddychovej dovolenky v každom ročnom období. Zimnú dovolenku na Liptove môžete stráviť lyžovačkou v známych strediskách Malinô Brdo, Jasná či Chopok. Okrem lyžovania môžete vyskúšať snowboarding, bežky či skialpinizmus. Navštíviť sa oplatí i termálne kúpaliská, ako napríklad Bešeňová, Tatralandia či Lúčky.

Milovníkom prírody a turistiky Liptov ponúka náučné chodníky napríklad na Liptovský hrad, do Demänovskej doliny či jaskyne. Vyskúšajte rôzne aktivity, ktoré vám región Liptova ponúka. V okolí Liptova nájdete množstvo hotelov, penziónov či chát, ktoré zabezpečia výbornú a pohodovú dovolenku.

Chaty na Liptove aj s wellnessom

V súčasnosti bývajú chaty na Liptove vybavené nadštandardným vybavením, ktoré ponúka maximálny komfort a zážitok. Pohodlné postele, moderné kúpeľne, smart TV, bezplatné Wi-Fi či parkovanie sú dnes už samozrejmosťou. Mnohé chaty na Liptove vám ponúkajú kvalitné ubytovanie spolu so súkromným wellnessom, ktorý je výbornou formou uvoľnenia najmä v zime po kvalitnej lyžovačke, ale i po túre v liptovských kopcoch. Okrem toho bývajú chaty na Liptove vybavené detským ihriskom pre najmenších či priestrannými ohniskami pre letné opekanie. Výhodou súkromnej chaty na Liptove je nerušené a pokojné trávenie dovolenky a maximálny relax. Chaty na Liptove sú ideálne pre zamilované páry, rodiny s deťmi a najmä milovníkov prírody, ktorej vám Liptov ponúka naozaj hojne.

Chaty na Liptove ponúkajú napríklad útulné ubytovanie s vírivkou, ktorá výborne uvoľní svalstvo celého organizmu, alebo chalúpku s fínskou kaďou pre čarovné okamihy v srdci prírody. Chaty na Liptove sú taktiež často vybavené saunou či bazénom. Mnohé chaty na Liptove majú vynikajúcu polohu priamo v lese či pri lyžiarskom vleku. Lyžovanie, snowboarding či skialpinizmus máte tak na dosah ruky. Rovnako tak i ľahšie či ťažšie túry po mnohých náučných chodníkoch.

Moderné ubytovanie Chalúpky u babky vám ponúka možnosť stráviť príjemné a neopakovateľné chvíle na Liptove. Hostia majú k dispozícií chalúpky s detským ihriskom a tiež chalúpky s vírivkou, saunou alebo bazénom. Kontaktujte nás a my vám pre vás radi zabezpečíme ubytovanie vašich snov.

Drevenice 518 03401 Liptovská Štiavnica
tel.: +421915494600

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888