Aké možnosti vám ponúka wellness na Liptove

Aké možnosti vám ponúka wellness na Liptove

Wellness na Liptove je rozhodne niečo, čo by ste v rámci dovolenky na Liptove mali vyskúšať a zažiť. Nie je nič lepšie, ako relax v horúcich termálnych vodách po náročnej túre či celodennom lyžovaní. Liptov je kraj bohatý na termálne pramene a tak si wellness na Liptove môžete dopriať v prírode, v kúpeľoch ale i v rôznych ubytovacích zariadeniach. Prečítajte si, aké možnosti wellnessu vám Liptov ponúka.

Prírodný wellness na Liptove

Región Liptova je známy množstvom horúcich prírodných prameňov, vďaka ktorým sa vám dovolenka v tejto oblasti určite oplatí. Prírodný wellness na Liptove vám ponúka výbornú možnosť na rekreáciu, odpočinok či túru spojenú so zaslúženým relaxom. V niektorých prípadoch dokonca zadarmo.

Prírodný wellness na Liptove nájdete napríklad na prameni Medokýš. Prameň Medokýš s malým termálnym jazierkom je zadarmo a dostupný pre každého turistu. V dedinke Liptovský Ján zase môžete nájsť malú prírodnú kaďu s vyvierajúcim termálnym prameňom Teplica, ktorý poskytuje mineralizovanú liečivú vodu.

Ak však plánujete stráviť príjemný deň v termálnych vodách, vhodnou alternatívou pre vás môžu byť oficiálne kúpele s vybudovanými bazénmi, reštauračnými službami, saunou či inými vymoženosťami. Wellness na Liptove vám ponúkajú napríklad známe kúpele Bešeňová, alebo Lúčky. V týchto zariadeniach nájdete okrem horúcich termálnych vôd i rôzne procedúry, sauny či penový kúpeľ.

Wellness na Liptove v termálnych kúpeľoch je výrobne strávený čas pre celú rodinu. Ak cestujete na Liptov za oddychom, wellness v tejto lokalite by ste rozhodne nemali vynechať.

Wellness na Liptove v hoteloch ale i v menších ubytovaniach

Ubytovanie na Liptove ponúka svojim hosťom čoraz viac služieb a wellness pritom nie je výnimkou. Dnes už si vychutnáte wellness na Liptove okrem hotelov i v menších penziónoch, chatkách či chalúpkach. Hoci menšie ubytovania neponúkajú také široké možnosti wellnessu ako hotely, ich výhodou je možnosť vychutnať si wellness na Liptove v súkromí a kedykoľvek. Wellness v menších ubytovaniach býva často formou fínskej horúcej kade, sauny či vírivky, ktorá výborne uľaví od svalovice a dokonale zregeneruje svaly po celodennej aktivite.

Aj Chalúpky u Babky vám ponúkajú príjemné a komfortné ubytovanie na Liptove. Užite si súkromný wellness na Liptove v chalúpke s fínskou kaďou či chalúpke s vírivkou alebo detským ihriskom. Lokalita Liptov vám ponúka výborné možnosti tak letnej ako i zimnej dovolenky. Ak hľadáte skvelé miesto, kde stráviť príjemné chvíle s rodinou či známymi, Liptov je tou správnou voľbou. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.


Drevenice 518 03401 Liptovská Štiavnica
tel.: +421915494600

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888