Ubytovanie na Liptove vám zaručí skvelú dovolenku na Slovensku

Ubytovanie na Liptove vám zaručí skvelú dovolenku na Slovensku

Ak uvažujete nad dovolenkou na Slovensku, ubytovanie na Liptove môže byť z viacerých ohľadov tou správnou voľbou. Liptov vám ponúka široké možnosti aktívneho i pasívneho relaxu v horách, na lyžiach, v kúpeľoch či vodných nádržiach. Ubytovanie na Liptove nájdete na samote, na okraji malebných obcí, alebo priamo pri lyžiarskom vleku či kúpeľoch. Zistite, prečo sa ubytovanie na Liptove oplatí.

Ubytovanie na Liptove v zime

Ubytovanie na Liptove je bezpochyby výborná voľba pre zimnú dovolenku. Táto lokalita vám ponúka množstvo ľahších, ťažších či stredne ťažkých lyžiarskych vlekov. Na Liptove môžete navštíviť známe lyžiarske strediská ako Jasná, Chopok, Malinô Brdo či SKI Opalisko Závažná Poruba, kde môžete okrem lyžovania a snowboardovania vyskúšať i bežky alebo skialpinizmus. Mnohé strediská ponúkajú kvalitné ubytovanie na Liptove v blízkosti vlekov alebo na okraji zjazdoviek.

Obzvlášť v zime oceníte, ak vám ubytovanie na Liptove ponúkne možnosť horúcej vonkajšej kade, saunu alebo wellness v rámci hotela. Ubytovanie na Liptove je možné v malých súkromných dreveniciach, v chatkách, penziónoch, hoteloch či rôznych privátoch. Záleží len na vás a vašich preferenciách.

Letná dovolenka na Liptove

Ubytovanie na Liptove vám ponúka skvelé zážitky i v letnom období. Okrem širokých možností turistiky má Liptov vybudované i mnohé cyklotrasy pre skúsenejších i menej skúsených cyklistov. Množstvo ubytovaní na Liptove vám ponúka možnosť pohodlnej úschovne bicyklov. Taktiež máte možnosť si kdekoľvek na Liptove prenajať bicykle alebo elektrobicykle.

Letná turistika či cyklistika tak nebude problém. Navštívte Demänovskú ľadovú jaskyňu, Sivý vrch či Kvačiansku dolinu alebo sa vydajte po mnohých náučných chodníkoch cez bohaté lesy Liptova. Vyskúšajte Liptov je kraj naozaj bohatý na možnosti z hľadiska rôznej aktivity.

Atrakcie a možnosti na Liptove

Ubytovanie na Liptove vám ponúka široké možnosti atrakcií pre deti i dospelých, ktoré máte na dosah ruky. Navštívte pravé slovenské salaše, Mini farmu Sidorovo či Vodné mlyny Oblazy a postarajte sa o poriadnu zábavu celej rodine. Mnohé ubytovania na Liptove vám ponúkajú detský kútik či záhradné príslušenstvo ako hojdačky, pieskoviská či trampolíny.

Ubytovanie na Liptove sa naozaj oplatí a vy si tak môžete užiť skvelú dovolenku na Liptove. Chalúpky u Babky vám ponúkajú nádherné ubytovanie na Liptove spolu s možnosťou bazéna či súkromného wellnessu. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes.

Drevenice 518 03401 Liptovská Štiavnica
tel.: +421915494600

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888