Prečo si zvoliť práve podlahové vykurovanie?

Prečo si zvoliť práve podlahové vykurovanie?

Najčastejším typom kúrenia je práve podlahové vykurovanie. V poslednej dobe sa teší naozaj veľkej popularite. Je vhodné najmä v rodinných domoch, v novostavbách alebo aj v nebytových priestoroch. Správne namontované podlahové vykurovanie vám dokáže ušetriť značnú čiastku vašich finančných prostriedkov. Vyberte si pre vašu domácnosť podlahové vykurovanie, ktoré má na svojom konte niekoľko užitočných výhod.

4 najdôležitejšie výhody podlahového vykurovania

S podlahovým vykurovaním sa vám vo vašej domácnosti alebo v nebytovom priestore bude šíriť teplo rovnomerne. Spôsob, akým podlahové vykurovanie odovzdáva teplo je jeho najväčšou výhodou. Odovzdávanie tepla je totižto realizované pomocou sálania tepla, ktoré je nakumulované v interiérovej podlahovej krytine. Vďaka tomu sa dokáže zabezpečiť rovnomernosť vykurovania v celej domácnosti, pretože teplo sála od podláh smerom hore. Na ľudské telo najviac pôsobí pocit tepla od nôh a vďaka tomu vám je teplo hneď na celom tele. To je práve druhou skvelou výhodou podlahového vykurovania. Tým pádom podlahové vykurovanie danú miestnosť vykuruje o 2 či 3 stupne menej ako bežný radiátor.

Treťou oceniteľnou výhodou podlahového vykurovania je, že dokáže týmto spôsobom znížiť prevádzkové náklady. V reálnej podobe je teda podlahové vykurovanie oveľa efektívnejšie, čo sa týka spotreby energie ako bežný radiátor v domácnostiach. To vás dokáže potešiť, najmä z finančného hľadiska. Pokiaľ zoberiete do úvahy aj zdravotné hľadisko, je podlahové vykurovanie taktiež perfektnou voľbou, pretože výrazne dokáže znížiť prašnosť vášho prostredia v interiéri. Tým dokážete predísť rôznym chorobám a alergici si takisto prídu na svoje. Tieto štyri dôvody sú dôkazom toho, prečo je už dnes podlahové vykurovanie trendy voľbou v domácnostiach.

Podlahové vykurovanie je dizajnovo najlepšou voľbou

Pokiaľ si zvolíte podlahové vykurovanie, dizajn v interiéri máte vyriešený. Podlahové vykurovanie totižto značne pomáha pri vašom interiérovom dizajne. Je zabudované priamo v danej podlahovej doske, na ktorej je ešte položená podlahová krytina. Podlahové vykurovanie je tým pádom nenápadné a nevidno ho. Na rozdiel od bežných radiátorov vám podlahové vykurovanie nešpatí váš priestor. Priestor, kde bežne bývajú uložené radiátory, môžete využiť na úplne niečo iné. Podlahové vykurovanie vám nezavadzia. Investujte do vášho bývania a do seba s rozumom. Kúrenie si nezakupujete na jeden rok, ale na dlhšie obdobie. Vyhnite sa preto bežným problémom s radiátormi. Zabezpečte si bezchybný interiérový dizajn a podporte pomocou podlahového vykurovania aj vaše zdravie či peňaženku.

Sme firma Jokra Holding s. r. o., ktorá vám zabezpečí podlahové vykurovanie vo vašej domácnosti. Poskytujeme vám montáž a aj predaj kúrenia. Takisto sme pripravení nainštalovať vám aj radiátorové kúrenie. Zabezpečíme vám montáž a servis rozvodov kanalizácie a k tomu prislúchajúcej vody. Poskytneme vám komplexné kúrenárske práce. S Jokra Holding s. r. o. pocítite teplo domova a to doslova.

38 91903 Horné Orešany
tel.: +421907550931

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888