Prečo je dôležitý profesionálny boj proti holubom?

Prečo je dôležitý profesionálny boj proti holubom?

Boj proti holubom je súbor opatrení zameraný na sadanie a hniezdenie holubov. Vykonáva sa všade, kde je potrebný profesionálny zásah fyzikálnym spôsobom. Ide o osadenie hrotov alebo sietí na miesta, ktoré holuby vyhľadávajú. Prevažne ide o holuby žijúce v blízkosti človeka, ktoré spôsobujú prenos chorôb, hospodársku škodu alebo majú iný hygienický význam. Holuby sú zvieratá vytrvalé, preto je v boji proti nim potrebná dávka trpezlivosti.

Kedy a kde je potrebný boj proti holubom

Holuby sa medzi ľuďmi udomácnili a sú už našou každodennou súčasťou, či sa nám to páči alebo nie. Mestské holuby stratili plachosť. Stretnutia s nimi nie sú ani zďaleka také dojemné, ako scény s dámou s holubmi vo filme Sám doma. Vracajú sa na balkóny a zanechávajú tu odkazy v podobe trusu alebo hniezd v kvetináči. Skôr ako sa začnú u vás udomácňovať, je potrebné začať boj proti holubom. Na miestach, kde existujú dlhé roky veľké kolónie holubov, môžu vznikať problémy s nahromadeným trusom a aj potenciálnymi chorobami a výskytom hlodavcov. Aby bol boj proti holubom humánny a účinný, je dobré osloviť odborníkov, ktorí zabránia sadaniu a hniezdeniu holubov osadením hrotov alebo sietí na miesta, ktoré holuby vyhľadávajú.

Profesionálny boj proti holubom a jeho výhody

Boj proti holubom odborným spôsobom je práca pre profesionálov, ktorí vždy nájdu pre vás to najvhodnejšie riešenie. Stačí, aby firma zistila či potrebujete zamedziť vletu, sadaniu, hniezdeniu alebo zhromažďovaniu holubov. Možnosti ako humánne, trvalo a účinne zabrániť prítomnosti holubov sú nerezové hroty a rôzne typy sietí. Boj proti holubom pomocou hrotov vtáctvu neublíži, konce hrotov nie sú ostré, slúžia len ako zábrana proti sadaniu alebo zamedzeniu hniezdenia na balkónoch, rímsach, komínoch, hranách striech a odkvapoch. Siete proti holubom sa montujú prevažne vtedy, keď chceme zamedziť vletu holubov do určitých priestorov či pasáží, najčastejšie sú to balkóny, terasy, átriá, nádvoria, stropné konštrukcie a iné miesta, kde je nežiadúci pohyb a vletenie vtákov.

Firma Eduard Simondel pôsobí už niekoľko rokov na trhu v oblasti dezinfekcia – regulácia živočíšnych škodcov, známa tiež pod názvom Dezinfekcia, Dezinsekcia, Deratizácia. Na výkon našich služieb máme všetky potrebné rozhodnutia, osvedčenia a certifikáty v zmysle zákona, používame len prípravky schválené CCHLP, sme členmi cechu profesionálov DDD. Naším cieľom je kvalitne odvedené práca, služba a spokojnosť zákazníka. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám pomôžeme.

Janka Jesenského 2060 /4 90301 Senec
tel.: +421904948094

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888