Plastové dvere ako skvelé riešenie pre váš dom i firmu

Plastové dvere ako skvelé riešenie pre váš dom i firmu

Plastové dvere sú populárne v domácnostiach aj firmách. Sú uznávané pre svoju cenovú dostupnosť i jedinečné vlastnosti. Vítaná je ich dlhá životnosť, vynikajúca izolácia a odolnosť voči poveternostným podmienkam, korózii, chemikáliám či hmyzu. Plastové dvere sa vyznačujú aj jednoduchou inštaláciou a údržbou. Široká paleta profilov a dizajnov je vhodná na všetky typy stavieb – domy, byty i obchodné priestory. Plastové dvere sa tak stávajú elegantným a estetickým prvkom.

Prečo si vybrať plastové dvere

Plastové dvere patria k najobľúbenejším typom riešenia dverí v slovenských domácnostiach i firemných prevádzkach. Tajomstvom je materiálové zloženie. Ako to už vyplýva priamo z názvu, plastové dvere sú vyrobené z plastu, ktorý sa vyznačuje mimoriadne vynikajúcou životnosťou a zároveň odolnosťou. Plastové dvere odolajú hmyzu, vlhkosti i rôznym chemikáliám. Aj korózia je na ne prikrátka. Vítanou vlastnosťou je vynikajúca odolnosť voči poveternostným podmienkam. Plastové dvere vydržia rôzne teplotné zmeny. K dôvodom, prečo plastové dvere patria medzi najpopulárnejšie, možno zaradiť aj ich vynikajúce izolačné vlastnosti, ktoré prispievajú k energetickej účinnosti budovy. Plastové dvere totiž tvorí izolačná výplň a gumové tesnenie, čím účinne bránia úniku tepla či chladu z miestnosti.

Plastové dvere ako recyklovateľné a cenovo dostupné riešenie

Plastové dvere sa, podobne ako aj plastové okná, vyznačujú pomerne dostupnou cenou a v kombinácii s ich dlhou životnosťou ide o výhodnú finančnú investíciu, ktorá sa vám zaiste vráti. Ak k tomu ešte prirátate minimálnu údržbu a jednoduché čistenie, ušetríte ďalšie financie z vášho rozpočtu. Ak vám leží na srdci ochrana prírody, plastové dvere pre vás nepredstavujú žiadnu hrozbu. Plast je totiž plne recyklovateľný materiál, ak by ste sa po rokoch rozhodli, že svoje plastové dvere chcete vymeniť. V neposlednom rade je to aj pomerne ľahká hmotnosť a jednoduchá inštalácia, ktoré zaraďujú plastové dvere k obľúbeným voľbám slovenských domácnosti i firiem. Široká paleta profilov a dizajnových riešení je vhodná na všetky typy stavieb, od rodinných domov, panelákových bytov až po obchodné prevádzky. Plastové dvere sú tak vítaným funkčným, moderným, estetickým, elegantným a dizajnovým doplnkom, ktorý je možné prispôsobiť pre akýkoľvek objekt.

Túžite po spoľahlivých a kvalitných plastových či hliníkových oknách, dverách, tieniacej technike alebo garážových bránach? Je tu pre vás firma DONER, s. r. o., za ktorou stoja tisícky spokojných zákazníkov po celom Slovensku. Všetky naše výrobky sú certifikované. Montáž okien a dverí realizujeme vo vlastnej réžii. Kontaktujte nás ešte dnes a vyžiadajte si cenovú ponuku.

Železničná 16 /A 91101 Trenčín
tel.: +421326529767

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888