Váhy v priemyselnom odvetví tvoria vašu budúcnosť

Váhy v priemyselnom odvetví tvoria vašu budúcnosť

Akékoľvek váhy sú zložené z troch najzakladanejších častí. Nosič zaťaženia, snímač zaťaženia a zobrazovacie jednotky. Pokiaľ hľadáte váhy, musíte si ujasniť, čo konkrétne chcete vážiť. Môžete vážiť obchodné či priemyselné produkty. Dnes už na trhu nájdete naozaj rôzne váhy, ktoré sa neustále modernizujú a pomáhajú vám k tomu, aby vaša práca bola ešte efektívnejšia. Profesionálne váhy či vážiace systémy, nájdete len u kvalifikovaných predajcoch.

Zvoľte si kvalitu pokiaľ sa jedná o priemyselné váhy

Váhy v priemyselnom odvetví musia vážiť presne, aby dokázala vaša firma napredovať. Spoľahnite sa preto na produkty, ktoré sú overené. Pri váhach potrebujete oceniť presné výsledky, ktoré vám váha ukazuje. Takisto sa potrebujete spoľahnúť na váhu v náročných podmienkach. Oceníte samozrejme aj jednoduché ovládanie váhy. To všetko vám zabezpečí certifikovaná firma, ktorá vám ponúka iba profesionálne váhy. Dbajte najmä na spoľahlivosť a dlhodobú trvanlivosť váh a vážiacich systémov. V priemyselnom odvetví sa využívajú rôzne typy váh, akými sú cestné váhy, kontrolný vážny systém, nápravové váhy, palubné žeriavové váhy a mnohé iné.

Váhy musia dodržiavať aj dôležité parametre

Keď už si chcete vybrať váhu na priemyselné použitie, mala by spĺňať základné kritériá. Napríklad pri cestných váhach je dôležité, aby boli schválené na váženie motorových a cestných vozidiel. To znamená, že všetky váhy by mali byť schválené na dané použitie. Pravidelná údržba a kontrola takýchto priemyselných váh je podmienkou. Vďaka tomu si môžete byť istí, že tento typ váhy funguje správne a je bezporuchový. Často pri priemyselných váhach netreba podceňovať ani to, kto váhy obsluhuje. Napríklad pri vážení, pri ktorom sa využíva mostová váha je podmienkou, aby ju obsluhoval iba vyškolený personál. Váhy samozrejme treba kontrolovať počas celého používania. Vtedy si môžete byť istí, že takéto technologické zariadenia fungujú správne.

Pre váhy existujú aj rôzne nadstavby – vedeli ste o tom?

Dnešné technológie už napredujú a neustále sa inovujú. Takisto umožňujú už aj širšie využitie daných nameraných údajov. Váhy sú technologické systémy, ktoré majú isté základné parametre. Avšak na niektoré typy váh sa samozrejme dá aj použiť príslušná nadstavba. Cieľom takéhoto pripájania je napríklad vytvoriť z priemyselnej mostovej váhy taký systém, ktorý je bezobslužný. Tým pádom sa takáto váha dokáže pripojiť na podnikový systém, v ktorom sa potrebné údaje z konkrétnej váhy môžu ďalej spracovávať. Váhy sú odjakživa meradlom na určovanie danej hmotnosti a vďaka takýmto inováciám, dokážete už bezproblémovo využiť váhy v priemysle a pre vaše dôležité pracovné účely.

TAMTRON, s. r. o. je firma, ktorá vám poskytuje presné, pokročilé a samozrejme inovatívne riešenia, čo sa týka váh. Sústreďujeme sa na všetky priemyselné odvetvia. Poskytujeme vám technologické a obchodné váhy. Takisto u nás nájdete aj vážiace systémy Tamtron, ktoré vám pomôžu natoľko, aby vaša práca bola ešte efektívnejšia. Neváhajte sa na nás obrátiť v otázke váh kedykoľvek.

Trstínská cesta 9 91701 Trnava
tel.: +421335514504

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888