Mimoriadne pevné betónové obrubníky pre každého majstra i firmu

Mimoriadne pevné betónové obrubníky pre každého majstra i firmu

Betónové obrubníky sú obľúbené dekoračné prvky, ktoré sa často používajú v krajinnej a záhradkárskej architektúre. Majú široké uplatnenie aj pri výstavbe verejných a súkromných plôch. Hodia sa viac-menej ku všetkým typom exteriérových dlažieb i na oddelenie trávnatých, betónových, štrkových či asfaltových plôch. Aj preto sú betónové obrubníky neodmysliteľnou súčasťou pri realizácií chodníkov, záhrad, parkovísk či terás.

Betónové obrubníky do záhrady i na stavbu

Betónové obrubníky spolu s betónovými dlažbami dávajú tvar záhonom a spevneným plochám v okolí rodinných domov, ale i firemných priestorov. Zvládnu nižšie i vysoké zaťaženie, preto si našli uplatnenie nielen v záhadnej a krajinnej architektúre, ale aj na verejných priestranstvách. Betónové obrubníky vynikajú svojou pevnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu, vlhkosti, mrazu i slnku. Majú nízku nasiakavosť, protišmykový povrch a ich pokladanie je veľmi jednoduché. Bežne sa používajú na ohraničenie dláždených plôch, chodníkov i trávnika (v prípade trávnatých plôch výrazne uľahčujú kosenie). Navyše, betónové obrubníky spolu so svahovými tvárnicami vám pomôžu vyriešiť aj problém s miernym prevýšením terénu.

Praktické betónové obrubníky

Betónové obrubníky sa vyznačujú pomerne pohodlnou manipuláciou a praktickosťou pri usadzovaní. Nevyžadujú špeciálnu a zložitú montáž, čiže si ich obľúbili stavebné firmy aj domáci kutili. Asi každý ocení, že betónové obrubníky k sebe dokonalo zapadnú. Tým výrazne zjednodušujú a urýchľujú prácu. Dnes dostať betónové obrubníky v rozličných farbách, a tak ich dokonale zladíte s terasou, altánkom, chodníkom a vlastne s celkovou architektúrou a vzhľadom nehnuteľnosti. Najobľúbenejšie sú sivé betónové obrubníky, ale aj čierne, červené, svetlo- a tmavohnedé či pieskové. Výhodou je, že betónové obrubníky si môžete vybrať vo viacerých rozmeroch – podľa potreby. Majú nielen spevňovaciu, ale aj dekoratívnu funkciu. Betónové obrubníky majú výborný estetický vzhľad. Za pozitívum možno považovať aj to, že betónové obrubníky sú dnes dostupné vo výbornom pomere kvality a ceny. Stačí si vybrať.

Široký sortiment betónových výrobkov (žľaby, skruže, šachty, dlažby, pätky, panely, obrubníky a krajnice) je súčasťou portfólia firmy Prefabetón Diviaky v Martine. Ponúkame aj betonársku oceľ – roxory, strmienku či siete do betónu, štrk, piesok, stavebniny, farby aj laky. Dopravu betónových zmesí zabezpečujeme profesionálnym autodomiešovačom a pumpou.

1. mája 33 03901 Turčianske Teplice
tel.: +421903421140

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888