Čo ponúka dnešný prenájom karavanov alebo kam na výlet s karavanom po Slovensku

Čo ponúka dnešný prenájom karavanov alebo kam na výlet s karavanom po Slovensku

Počas obdobia kedy vycestovať na dovolenku je obtiažne sa našťastie ponúkajú aj iné možnosti, než len tie klasické. Uvažovali ste niekedy nad prenájmom karavanov? Cestovanie za príhodami môže byť omnoho dobrodružnejšie s kuchyňou, kúpeľňou aj spálňou pod jednou strechou na štyroch kolesách. Kde ale u nás nájsť prenájom karavanov s kvalitnými službami?

Dom na kolesách

Prenájom karavanov dokáže toho dnes ponúknuť viac, než by sme si predstavovali. Interiér karavanu ponúka cestovateľovi pohodlné elektrické spúšťanie lôžka, chladničku s mrazničkou, plynový sporák, televízor, WC, sprchu a umývadlo, ale aj posteľnú bielizeň, župany, uteráky, kuchynský riad či rozkladací stôl so stoličkami. Dizajnéri karavanov myslia na všetky potreby, ale aj drobnosti pre zvýšenie komfortu dnešného svetobežníka. Súčasťou výbavy karavanu býva aj nosič na bicykle, markíza či okná s roletami a sieťkami proti hmyzu.

Za krásami Slovenska

Ak sa vám pozdáva myšlienka cestovania za dobrodružstvami karavanom, máme pre vás niekoľko tipov na objavovanie krás Slovenska. Keby ste sa chceli zobudiť s výhľadom na Lomnický Štít zaparkujte v Rijo campingu. Zablúdiť môžete tiež do obľúbeného kempu Tatranec v Tatranskej Lomnici. V Brezne, srdci Slovenska, môžete objaviť známy kemp ako Sedliacky Dvor. V tichom prostredí neďaleko Liptovskej Mary nájdete vychýrený kemp Villa Betula. V blízkosti krásnych Pienin nájdete kemp Goralský dvor. Viac tipov na kempovanie po Slovensku, ale aj vo svete nájdete na http://polarus.eu/sk/trasy-zajazdov. V prípade, že túžite objavovať iné, nepoznané miesta, prenájom karavanov dokáže zákazníkovi pripraviť aj individuálnu cestu podľa želaní a predstáv.

Prenájom karavanov, ktorý prekvapí aj náročných

Dnešný prenájom karavanov poskytuje služby, ktoré sa dajú porovnávať s úrovňou servisu svetových hotelov. Personál spoločnosti Polarus nielenže poskytuje prenájom karavanov, ale dokáže aj naplánovať dovolenku individuálne na mieru pre každého svetobežníka. Naplánuje trasu či zabezpečí rezerváciu najlepších miest v akomkoľvek kempe. Personál je nonstop telefonicky k dispozícii, pripravený pomôcť v akejkoľvek nečakanej situácii.

Ak túžite po dovolenke plnej nezabudnuteľných zážitkov z inej perspektívy, prekvapte vašich najbližších dobrodružným výletom na karavane. Dnešný prenájom karavanov ponúka služby aj pre tých náročnejších zákazníkov. Začnite plánovať dovolenku už dnes.

Ulica svornosti 59 82106 Bratislava II
tel.: +421915057445

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888