Fasádne lešenie na rôzne účely

Fasádne lešenie na rôzne účely

Nielen stavbári, ale aj zruční majstri používajú fasádne lešenie a stropné debnenia pri svojej práci. Mať však nakúpené všetky diely a skladovať ich je pre bežných majstrov a stavbárov náročné. Množstvo dielov si totiž vyžaduje veľké skladové priestory. Preto je vhodným riešením pre všetkých stavbárov a majstrov nekupovať, ale prenajímať lešenia aj stropné debnenia.

Fasádne lešenie pomôže pri mnohých činnostiach

Kto povedal, že fasádne lešenie je vhodné iba pre účely veľkých stavebných projektov? Veď aj pri rodinných domoch sa realizujú mnohé činnosti, pre ktoré je fasádne lešenie tým správnym riešením. Je možné ho využiť na akúkoľvek prácu pri stenách. Stačí si prenajať lešenie a môžete sa smelo pustiť do novej fasády, zrekonštruovať starý dom či bezpečne si vymaľovať steny podľa svojho želania. Pohodlne sa pomocou fasádneho lešenia dostanete aj do podkrovných oblastí. Samozrejme vždy majte na pamäti, že aj fasádne lešenie musí mať certifikáciu a informácie ako ho odborne postavať. Niektoré firmy dokonca zabezpečujú aj odbornú montáž nakoľko sa fasádne lešenie predáva rozložené. Skladá sa z viacerých dielov, ktoré je potrebné vždy bezpečne poskladať.

Prečo je prenájom stropného debnenia výhodný?

Každá kvalitná stavba si vyžaduje stropné debnenie, bez ktorého sa nezaobídete na žiadnej stavbe. Kupovať si totiž stropné debnenie nemá zmysel pokiaľ nepracujete na viacerých projektov. Okrem sa stropné debnenie skladá z viacerých častí a museli by ste skladovať veľké množstvo dielov. Pri zvýšenom počte stavebných projektov by ste nemuseli mať dostatok stropného debnenia. Alternatíva je, preto v prenájme stropného debnenia, kedy si môžete prenajať toľko stropného debnenia, koľko práve potrebujete.

Prenájom stropného debnenia či iných lešení je výhodnou investíciou pre veľké aj menšie stavebné firmy. Každý stavebný projekt je totiž iný a na každý je potrebné iné množstvo stropného debnenia a jeho častí. Pri prenájme stropného debnenia máte rovnako istotu, že vám nebude chýbať žiaden diel potrebný pre správne zhotovenie stropného debnenia. Stropné debnenie štandardne nájdete ako 3 ks a 5 ks systém.

Nekupujte niečo, čo nevyužívate pravidelne, ale využite možnosť prenájmu stropného debnenia či lešenia od profesionálov v obore. Spoločnosť Riger, ponúka prenájom rôznych typov lešení a stropných systémov pre širokú skupinu záujemcov.

Pod kaštieľom 634 /21 01841 Dubnica nad Váhom
tel.: +421917526263

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888