Pohony pre krídlové brány ako investícia do komfortu

Pohony pre krídlové brány ako investícia do komfortu

Pohony pre krídlové brány majú prispieť najmä k vášmu pohodliu, ako aj pocitu bezpečia. Stavte na automatické a diaľkovo ovládané pohony pre krídlové brány, odolávajúce výčinom počasia. Tak máte istotu, že vaša brána sa spoľahlivo otvorí nielen počas pekných slnečných dní, ale aj v tuhom mraze či nepríjemnom vetre alebo daždi. Nezabúdajte nakupovať u spoľahlivého predajcu, ktorý garantuje kvalitu, originalitu, montáž i servis.

Pohony pre krídlové brány – vyberajte múdro

Pohony pre krídlové brány vyberajte (podobne ako pohony pre iné druhy brán) najmä podľa typu a váhy brány, a v tomto prípade aj dĺžky krídla brány. Veľmi dôležitá je informácia, že automatické pohony pre krídlové brány zabezpečia akési pohodlie navyše. Investujte do komfortu, vďaka ktorému už viac nemusíte vystupovať z auta a s bránou mechanicky manipulovať. Na pozemok vstúpite priamo, bez zbytočných obmedzení. To určite oceníte najmä v prípade mrazivého počasia, snehu i dažďa. Riešením sú teda pohony pre krídlové brány s diaľkovým ovládaním. Určite vyberajte pohony pre krídlové brány s tichým chodom, nikto v okolí predsa nemusí vedieť, že z domu odchádzate, resp. prichádzate. Ak máte deti, príp. v okolí garáže sa nachádzajú stromy, tak si rozhodne vyhliadnite pohony pre krídlové brány, ktoré disponujú bezpečným rozpoznaním prekážky. Ide o užitočnú funkciu, ktorá sa aktivuje v prípade nachádzajúcej sa prekážky v jazdnej dráhe brány. Brána sa zastaví, čím nedôjde k stretu s prekážkou. Zabráni sa nielen poškodeniu brány, ale aj prekážky. Tú môže predstavovať detská hračka či trebárs odstavená kosačka alebo fúrik, príp. padnutý konár.

Optimálna ochrana a maximálna bezpečnosť

Chcite pohony pre krídlové brány, na ktorých kvalitu sa môžete spoľahnúť každý deň. Všímajte si aj detaily ako bezpečné a jednoduché uchytenie pohonu, ale aj možnosť dvoch funkcií – teda otvorenie jedného (čiastočné otvorenie) alebo oboch krídel (úplné otvorenie). Pohony pre krídlové brány sú štandardne ovládané kľúčovým spínačom alebo diaľkovým ovládaním, a súčasťou pohonnej sady býva aj maják. Všeobecné odporúčanie znie, aby ste pohony pre krídlové brány nielenže nakupovali u overených predajcov, ale zároveň nechali na odborníkov aj ich montáž a inštaláciu. Nepodceňujte výber firmy, ktorá ponúka i kvalitný záručný a pozáručný servis, ale aj odborné poradenstvo. K najpopulárnejším patria pohony pre krídlové brány vyrábané prevažne v Taliansku.

Hľadáte kvalitné garážové brány (sekčné, rolovacie, krídlové) a vhodné pohony? Navštívte spoločnosť DANDO, s. r. o., kde vám odborníci vysvetlia, poradia a navrhnú najvhodnejšie garážové riešenie za super cenu.

679 92563 Dolná Streda
tel.: +421902331936

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888