Aké špecifiká má predaj stavebných strojov

Aké špecifiká má predaj stavebných strojov

Predaj stavebných strojov neprebieha na každom mieste rovnako. Predaj stavebných strojov je špecifickou oblasťou predaja, kde je potrebné zohľadniť množstvo faktorov. Takýto predaj neprebieha rovnako, ako napríklad predaj oblečenia či kuchynských spotrebičov. Ak plánujete kupovať stavebné stroje, najlepším riešením bude obrátiť sa na profesionálnych predajcov.

Kto zabezpečuje predaj stavebných strojov?

Predaj stavebných strojov prebieha o niečo zložitejšie ako iné druhy predajov. Pri výbere stavebného stroju by ste mali zvážiť viacero faktorov a dopredu si premyslieť na, čo budete zariadenie najviac využívať. Odborní predajcovia vám dokážu ľahko pomôcť s výberom. Nejedná sa pri tom len o výber farby či veľkosti, najdôležitejšími faktormi ovplyvňujúcimi kúpu bude najmä výkonnosť stroja a jeho využiteľnosť. Asi by bolo zbytočné kupovať napríklad veľký bager, ak hľadáte len menší stroj na práce v okolí domu či na menšej ploche. Rýchlou a nerozvážnou kúpou môže byť vami zakúpené zariadenie v praxi nevyužiteľné. Ak hľadáte stroj len na krátku dobu či jednorazové použitie, informujte sa o možnosti prenájmu stavebných strojov u špecializovaných predajcov. Keďže stavebné stroje nepatria práve k najlacnejším, je dobré zvážiť všetky parametre kúpi, aby vám stavebný́ stroj mohol slúžiť čo najlepšie.

Ako prebieha predaj stavebných strojov či vysokozdvižných vozíkov?

V škále stavebnej techniky či manipulačných strojov môžeme nájsť aj viacero druhov vysokozdvižných vozíkov. Oplatí sa poznať ich výhody, nakoľko každý disponuje niečím iným a hodí sa na rozdielnu prácu. Je dobré sa zamyslieť nad parametrami, ako napríklad maximálna nosnosť, spôsob manipulácie, typ pohonu a množstvo iných. Ak tu platí, že najlepšie vám s výberom pomôžu samotný predajcovia, ktorý dôkladne poznajú všetky parametre.

Vysokozdvižné vozíky sa nakupujú najmä s dôrazom na typ budúcej práce, jeho priestorové využitie, druh a veľkosť manipulovaného bremena. Dôležitý je aj stav plôch, po ktorých sa bude vozík najčastejšie pohybovať. Napríklad také čelné elektronické vozíky sa využívajú najčastejšie vo vnútorných priestoroch, to znamená v skladoch alebo skladových halách. Naopak vysokozdvižné vozíky so spaľovacím motorom nachádzajú svoje využitie vo vonkajších priestoroch alebo inak povedané exteriéroch. Ručne vedené vysokozdvižné vozíky sa najčastejšie používajú pri prácach s paletami, na ich pravidelné zakladanie do regálov či stohovanie jedného na druhý.

GG Logistic s.r.o. vám ponúka široký výber kvalitných stavebných strojov určených na predaj, ako napríklad vysokozdvižných vozíkov, minirýpadiel, minibagrov, pracovných plošín či iných stavebných strojov. Taktiež sa zaoberáme realizáciou a terénnymi úpravami záhrad. Pri výkone zemných a výkopových prác vám zaručujeme spoľahlivosť a férové jednanie. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Svätoondrejská 9 94501 Komárno
tel.: +421905444872

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888