Transportné plošiny s jednoduchým ovládaním

Transportné plošiny s jednoduchým ovládaním

Na presúvanie ťažkých zariadení sú vhodné transportné plošiny. Ťažké náklady, stroje či iné zariadenia je potrebné z času na čas presunúť. K tomu nám slúžia transportné plošiny rôznych tvarov. Okrem toho, že transportné plošiny uľahčujú prácu, tak aj šetria finančné prostriedky. Vďaka nim totiž dokážeme s malým množstvom pracovníkom presunúť obrovské stroje aj technologické zariadenia do váhy až 48 ton.

Výhody, pre ktoré sa oplatí používať transportné plošiny

Šikovné produkty nám pomáhajú v práci, ale aj v súkromnom živote. Kým v súkromnom živote potrebujeme občas presunúť či presťahovať maximálne tak väčší kus ťažšieho nábytku v pracovnej sfére sa bavíme aj o niekoľkých tonách, ktoré musia byť bezpečne presunuté. Na presun veľko tonážnych zariadení sa používajú transportné plošiny, vďaka ktorým sa aj pohyb veľkých a ťažkých zariadení stáva praktickejším a jednoduchším. Na mnohých priemyselných pracoviskách, ale aj vo výrobných a skladových halách majú transportné plošiny svoj osobitý význam. Uľahčujú pracovníkom pohyb veľkých, ale hlavne ťažkých zariadení po celom pracovisku bez výraznej fyzickej námahy jednotlivých pracovníkov. Samozrejme transportné plošiny je možné využiť pri prevoze extrémne ťažkých ako aj mierne ťažkých zariadení.

Transportné plošiny šetria peniaze aj silu vašich pracovníkov

Prečo si zbytočne komplikovať život, keď si ho môžeme uľahčiť? Je mnoho miest a mnoho činností, pri ktorých sa oplatí využívať transportné plošiny či už z dôvodu zjednodušenia práce alebo nevyhnutného presunu ťažkých strojov. Transportné plošiny sú síce malé, ale aj vďaka navádzacej kazete v ráme dokážu zabezpečiť lepšiu distribúciu tlaku na všetky valce na podlahe. Dokážu tak previezť aj extrémne ťažké stroje a zariadenia. Ich využitie je naozaj veľmi široké, nakoľko majú krátky tvar valcov, ktorý vedie k nižšiemu tretiu síl, a tak sa môžu ľahko zatáčať aj v zákrutách. Ušetria značné finančné prostriedky a jednoduchým spôsobom pomáhajú inak s fyzicky náročnými úkonmi. Jednoduchú manipuláciu s transportnými plošinami ocenia aj pracovníci, ktorí vďaka nim nepotrebujú vynaložiť prílišné fyzické úsilie.

Pri niektorých typoch transportných plošín je potrebná odborná obsluha pri iných to zvládnete aj sami. Otázka je skôr či je potrebné si transportné plošiny priamo zakúpiť alebo ich prenajať? Toto rozhodnutie je na každom jednotlivcovi, aby si vedel zvážiť mínusy aj plusy oboch možností. S výberom vám ochotne poradia aj odborníci z firmy Rollers MV, ktorí sa venujú prenájmu autožeriavov a manipulácii, presunu, zdvíhaniu, premiestňovaniu, sťahovaniu ťažných bremien a technológií.

Pod traťou 926 /1 06001 Kežmarok
tel.: +421949299583

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888