Viete aké sú výhody technológie LASER SCREED

Viete aké sú výhody technológie LASER SCREED

Vďaka jedinečnej technológii LASER SCREED môže aj vaša betónová podlaha vyzerať bezchybne. LASER SCREED technológia pracuje na báze jedinečného laserového navádzania zariadenia na zarovnávanie a zavibrovanie betónovej zmesi. Technológia LASER SCREED je čoraz populárnejšia, nakoľko prináša jedinečný výsledok, ktorý je klasickými postupmi takmer nemožné dosiahnuť.

Čo je to LASER SCREED technológia?

LASER SCREED technológia je pokrokovou technológiou modernej doby, ktorá sa postará o bezchybný výsledok pri realizácii betónových podláh. Ide vlastne o ukladanie a hútnenie betónovej zmesi laserom navádzaným zariadením, ktoré sa nazýva LASER SCREED LASER SCREED ukladá betón so zvýšenou rovinnosťou a vyššou produktivitou v porovnaní s klasickými metódami. Ide o veľmi citlivú a precíznu technológiu, ktorej výsledok je nezameniteľný. Pomocou LASER SCREED je možné realizovať napríklad základové dosky, podkladové betóny či rovné alebo šikmé až netradičné plochy.

Pokiaľ sa zameriate na pomer ceny, kvality a presnosti, moderná technológia LASER SCREED je číslom jeden na trhu. Navyše práce pomocou LASER SCREED technológie prebiehajú podstatne rýchlejšie ako tie tradičné. Spoľahlivá spoločnosť, ktorá disponuje technológiou LASER SCREED vám dokáže zhruba vypočítať čas a náročnosť prác takmer na počkanie. Pre vaše stavebné objekty si vyberte spoľahlivú spoločnosť, ktorá pri práci postupuje podľa overených pracovných postupov a dbá na dodržiavanie zásad či používanie len vysokokvalitných stavebných materiálov.

Aké výhody majú betónové podlahy s LASER SCREED?

Technológia LASER SCREED sa postará o dokonalý výsledok pri betónových podlahách. Betónové podlahy sú veľmi odolné a trvácne, avšak pri svojpomocnej montáži viackrát dochádza k nedokonalostiam, ktoré sú pre betón typické. Pri betónovaní sú časté napríklad hrboly, nerovnosti či rôzne bubliny, ktoré vznikajú v dôsledku vniknutia vzduchu do betónu. Betónová podlaha tak môže pôsobiť nepekne či nesúmerne.

Vďaka technológii LASER SCREED bude vaša podlaha vyzerať bezchybne. LASER SCREED sa postará o uhladenie aj tých najmenších nezrovnalostí a nemusíte sa báť ani puklín či prasklín, ktoré sa zas často objavujú pokiaľ betón nie je dostatočne utlačený či zaschnutý. Technológiu LASER SCREED na Slovensku ponúkajú len vybrané stavebné či špecializované spoločnosti. Obráťte sa na spoločnosť s akostnými recenziami a dostatočnými skúsenosťami v tejto oblasti.

Spoločnosť BRATEKO s.r.o. zabezpečuje pre svojich zákazníkov kvalitné priemyselné podlahy. Disponujeme profesionálnym laserom, ktorý je navádzaný špeciálnym zariadením LASER SCREED. Ten zabezpečí profesionálne a precízne uloženie a hútnenie betónovej zmesi. Pokiaľ hľadáte spoľahlivú spoločnosť pre realizáciu vašej betónovej podlahy, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi a ochotne vám poradíme či zabezpečíme vami vybranú službu.

Jur 89 08266 Hubošovce
tel.: +421914109051

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888