Aké výhody prináša profesionálne upratovanie domu či firmy

Aké výhody prináša profesionálne upratovanie domu či firmy

Čaká vás dôležitá návšteva či oslava a chcete, aby váš dom žiaril čistotou? Prenechajte upratovanie na profesionálny servis. Ušetríte obrovské množstvo času a energie, ktoré môžete venovať rodine aj iným aktivitám, a navyše bude vaša domácnosť v dokonalom poriadku. Odborníci na upratovanie si zvyčajne poradia aj so škvrnami, ktoré sa vám nepodarilo odstrániť.

Dôvody pre servisné upratovanie

„Veď je to iba upratovanie,“ povzdychne si nejedná gazdinka. Avšak ak chce dokonale vyumývať kuchyňu či vyleštiť kúpeľňu, zvyčajne potrebuje viac ako jeden deň, a to nehovoriac o ďalších izbách v dome. Takže áno, je to iba upratovanie, ale je nevyhnutné a predstavuje ďalšie povinnosti navyše. Odbremeňte sa od nich a nechajte upratovanie na profesionálov. Medzi výhody, ktorú servisné upratovanie prináša, je zdravšie bývanie. Vo vašom okolí sú rôzne baktérie i mikróby a nie všetky čistiace prostriedky, ktoré používate, si s nimi aj účinne poradia. Ale odborníci na upratovanie áno. A dokonca používajú také čistiace prípravky, ktoré sú hygienicky nezávadné a bezpečné pre zdravie človeka. Aj preto čoraz viac domácností s astmatikmi či alergikmi zveruje upratovanie profíkom. Túžite po dokonalej čistote? Áno, možno sa vám to podarí aj vo vlastnej réžii. Avšak, keď si zrátate, koľko času vás takéto upratovanie bude stáť plus koľko špeciálnych čistiacich prostriedkov musíte nakúpiť (a niektoré možno ani nezaberú, príp. ich použijete len v minimálnej miere), tak je zrejmé, že upratovanie v réžii profesionálneho servisu sa oveľa viac vyplatí. Váš dom bude dôkladne a odborne vyčistený.

Flexibilné a poistené upratovanie

Nezabúdajte, že upratovanie realizované odbornou firmou je obrovskou pomocou v rušnejšom období (pred sviatkami, pri malom dieťati či extrémnom pracovnom vyťažení) a poskytuje oveľa viac času pre vás samých, ako aj pre spoločné chvíle s rodinou a známymi. K ďalším odpovediam na otázku – Prečo si vybrať firmu na upratovanie? – patrí aj minimalizácia stresu, šetrenie peňazí, vytvorenie príjemného rodinného či pracovného prostredia a najmä záruka. Profesionálny servis je totiž zvyčajne poistený zodpovednosťou za škodu a navyše disponuje zárukou ochrany a kvality vášho majetku. Vítaná je aj flexibilita, keďže so servisom sa viete dohodnúť na ktoromkoľvek dni či hodine, maximálne prispôsobenej vašim plánom. Je výhodou, že profesionálne upratovanie zahrňujúce čistenie ozónom, realizované v kanceláriách či firmách, neobmedzuje ich plynulú prevádzku.

Nechajte upratovanie a s ním spojenú „špinavú“ prácu na odborný upratovací servis POTES, ktorý ponúka pravidelné aj špeciálne upratovanie, ako i hygienický servis, umývanie fasád či údržbu exteriérov.

Radvanská 25 97405 Banská Bystrica
tel.: +421484164191

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888